ANP
Volledig scherm
© ANP

Jan Vertonghen, man met Ajax-verleden, kreeg geen warm welkom in Eindhoven: “Kon het fluitconcert wel verwachten”

Champions LeagueOf Jan Vertonghen veel vrienden heeft in Eindhoven, dat valt te betwijfelen. De Rode Duivel heeft een verleden bij rivaal Ajax, en dat mocht hij gisteren horen. Toen hij na rust inviel voor Benfica kreeg hij een fluitconcert van de thuisaanhang over zich heen. Het zal hem worst wezen, want Benfica plaatste zich voor de groepsfase van de Champions League.

1 reactie

 • Andy Van Daare

  1 jaar geleden
  Prima, de arrogantjes van PSV naar huis, dik verdiend van Benfica !
 1. Pro League reageert na nieuwe wending in ‘Propere Handen’: “Essentieel voor ons dat waarheid aan het licht komt”
  Voetbal
  14

  Pro League reageert na nieuwe wending in ‘Propere Handen’: “Essentieel voor ons dat waarheid aan het licht komt”

  De Pro League - de vereniging van profclubs in België - heeft gereageerd op de nieuwste ontwikkeling in het dossier Propere Handen. Bart Verhaeghe, Patrick Janssens en zeven andere clubbestuurders kochten hun proces af en bekenden zo impliciet schuld. “De Pro League kiest ervoor om alle disciplinaire sancties in de handen te leggen van onafhankelijke rechters in de schoot van de Belgische voetbalbond.”
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.