Victor Osimhen
Volledig scherm
Victor Osimhen © Photo News

Italiaanse voetbalbond start onderzoek naar 62 transfers met Osimhen als belangrijkste

De Italiaanse voetbalbond is een onderzoek gestart naar tientallen transfers in de Serie A, de hoogste voetbalklasse van Italië. Italiaanse media beweren onder meer dat clubs met opzet de waarde van spelers verkeerd hebben getaxeerd ten behoeve van de boekhouding.

0 reacties

 1. Niet écht overtuigend, maar nooit in problemen tegen Nieuw-Zeeland: Red Lions op een drafje naar laatste vier
  WK HOCKEY
  6

  Niet écht overtui­gend, maar nooit in problemen tegen Nieuw-Zee­land: Red Lions op een drafje naar laatste vier

  Na een wedstrijd waarin ze domineerden wonnen de Red Lions de kwartfinale op het WK met 2-0 van Nieuw-Zeeland. De Kiwi’s verrasten in de cross-over nog thuisland India, maar tegen de ervaren Belgen konden ze nooit een vuist maken. De troepen van bondscoach Michel van den Heuvel spelen al zeker tot zondag om de medailles. Vrijdag om 14.30 uur staat de halve finale tegen wellicht Nederland op de affiche.
 2. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.
 3. Echtgenote reageert voor het eerst op Instagram na arrestatie Dani Alves, getuigenissen slachtoffer doen het net steeds meer sluiten
  Buitenlands voetbal
  23

  Echtgenote reageert voor het eerst op Instagram na arrestatie Dani Alves, getuigenis­sen slachtof­fer doen het net steeds meer sluiten

  Voetballer Dani Alves (39), vooral bekend van z'n periode bij FC Barcelona, zit in nauwe schoentjes. Het Spaanse gerecht heeft de Braziliaan aangehouden in de zaak naar de vermeende aanranding van een vrouw in een nachtclub in Barcelona. Enkele uren later ontbond het Mexicaanse UNAM Pumas zijn contract met onmiddellijke ingang. Ondertussen raken steeds meer (onthutsende) details bekend en reageerde zijn vrouw voor het eerst op Instagram.