Volledig scherm
© EPA

IOC nu al zeker van vaccin voor álle olympische atleten in Tokio 2021: “Ze rollen nu al van de band”

Olympische SpelenHet Internationaal Olympisch Comité (IOC) rekent op het coronavaccin om de Spelen voor alle atleten in Tokio 2021 te laten doorgaan. Al in het eerste trimester van 2021 zouden voldoende vaccins beschikbaar zijn: “Ze rollen nu al van de band”, zegt BOIC-hoofdarts Johan Bellemans.

6 reacties

 • Bart Lauwers

  4 maanden geleden
  Corona legt de echte de klasse-verschillen echt bloot : de miljarden business achter de sport eist al vaccins op , de politici worden menigmaal getest terwijl kwetsbare groepen achter blijven en dit mensenlevens kost ... maar dat veegt men wel weer van tafel met één of ander statistiek en PowerPoint. Het wordt tijd dat de burgers weer het recht en hun leven opeisen en actie ondernemen ! 
 • Jean Vangronsvelt

  4 maanden geleden
  Die zouden dat het laatste moeten krijgen, eerst de dokters en zorgverleners, ambulanciers, onderwijs personeel en zwakkeren in de maatschappij.
 • Dieter Devreeze

  4 maanden geleden
  Als iemand nog een voorbeeld wil van klassengeneeskunde voor elites dan is dit het. Een geprivigileerde klasse die eigenlijk maatschappelijk niets bijdraagt krijgt zeker bij de eerste het vaccin. Ik walg ervan en zal ondanks actief athleet te zijn niet kijken. 
 • Tony Verdonk

  4 maanden geleden
  Waarom zouden sommige zwakkere moeten wachten voor atleten ?Die.krijgen voorrang staat erin maar kan me dit moeilijk voorstellen.mensen laten sterven voor een evenement?
 • Guy Collin

  4 maanden geleden
  Is dit ernstig? Proefkonijnen..... Wie zegt dat deze veilig zijn op lange termijn...
 1. Gesprek tussen Anderlecht-fans en CEO Donvil verloopt constructief
  Anderlecht
  2

  Gesprek tussen Anderlecht-fans en CEO Donvil verloopt construc­tief

  De meeting met de Fan Board op Anderlecht gisteravond is goed verlopen. CEO Jos Donvil stelde zich voor aan de supportersdelegatie, waarna er vragen gesteld konden worden. Dat gebeurde niet op een agressieve, maar op een constructieve manier. De scherpe brief van de Franstalige Anderlecht-fans kwam kort ter sprake, waarna andermaal bleek dat het gros van de achterban niet achter die boodschap staat. Anderlecht sluit nu de rangen en focust zich ten volle op de topper van zondag op Standard. Er zullen deze week daarom geen interviews zijn, er is wel een persconferentie met Vincent Kompany.
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"