REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

IN BEELD. Paralympische Spelen op gang geschoten in Tokio, mét 17 Belgische atleten aanwezig op openingsceremonie

Paralympische SpelenMet de traditionele openingsceremonie zijn de Paralympische Spelen op gang geschoten. Van 24 augustus tot 5 september is de strijd om goud weer volop losgebarsten in Tokio. Zeventien Belgische atleten waren aanwezig in het Olympic Stadium om de ceremonie bij te wonen.

1 reactie

 • Beatrix De Smet

  1 jaar geleden
  Wat een prachtig beeld tijdens de opening van de paralympische spelen in Tokio: onze stijlvolle vlaggendragers in hun Belgische mooie outfit: om eens fier te zijn op wat in dit land wel allemaal goed is.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.