Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
© Florian Van Eenoo Photo News

Immense openluchtfuif barst los op Jan Breydel, Vormer: “Mensen hebben uitlaatklep nodig”

Belgisch voetbalClub Brugge sloot het seizoen af met een nederlaag tegen KRC Genk, maar het feestje werd er niet minder op. Na de uitreiking van de kampioenentrofee op de grasmat van Jan Breydel verplaatste het feestgedruis zich naar de Noordzijde van het stadion. Wat volgde was een immense openluchtfuif. “Ach, de mensen hebben een uitlaatklep nodig”, zegt Vormer over de taferelen. Het ging wel degelijk om een georganiseerd evenement, in samenspraak met de politie.

14 reacties

 • Vannuffel Jos

  1 jaar geleden
  @ Rik Vrachten, ze hebben al het ganse seizoen zonder publiek gespeeld.
 • Julien van den brande

  1 jaar geleden
  Club en spelers straffen zoiets hoort nu niet zij konden dit voorkomen , iedereen heeft een uitlaatklep nodig maar hebben ze spelers met corona mogen ze de wedstrijd uitstellen . Gaat het wat minder dan is ook corona de oorzaak .Politie en burgemeester hebben mooi praten achteraf , neen zij moeten voorzorgen nemen waren toch op de hoogte dat Club kampioen kon worden .
 • Rik Vrachten

  1 jaar geleden
  En wat gaan onze politiekers nu zeggen tegen de mensen die een coronaboete (250€) kregen om effe uit te rusten op een bank in het park ? Als de politiek nu niet optreed ? Awel dan is de politiek vanaf nu nooit nog geloofwaardig !! Sanctie voor FCB : als ivm corona alles weer normaal is , de eerste 10 competitieduels thuis zonder publiek !!
 • Paul Geeraerts

  1 jaar geleden
  Ruud Vormer: Iedereen heeft uitlaatklep nodig! Maar die moet nu even op non actief, omwille van covid. En ja ook voor voetballers en hun fans! En uw vrouw, die duidelijk veel slimmer is dan jij, zal mij overschot van gelijk geven. Niet te verwonderen dat het virus hier blijft hangen, met zulk gedrag.
 • Frankie A S Goethals

  1 jaar geleden
  Vormer zou nu een hevige uitbrander moeten krijgen van zijn vrouw! Maar het is een Hollander die krijgt alles uitgelegd!