Tim Declercq tijdens het Bk van afgelopen zondag. Na afloop bleek hij "licht positief" bij een PCR-test.
Volledig scherm
Tim Declercq tijdens het Bk van afgelopen zondag. Na afloop bleek hij "licht positief" bij een PCR-test. © Photo News

“Ik hoop dat ik nu snel ziek word”: diep ontgoochelde Tim Declercq keert met auto terug uit Denemarken na “licht positieve” coronatest

TOUR DE FRANCE“K*t”, zegt Tim Declercq. Hij zal het wel drie keer zeggen. Want Tim Declercq (33) rijdt dan toch niet de Tour de France. De onvermoeibare renner in de ploeg van Patrick Lefevere testte dinsdagmorgen “licht positief” op Covid-19. Zijn plaats in de achtkoppige Tourploeg wordt ingenomen door de nieuwe Franse kampioen Florian Sénéchal. “Omdat het een lage virale lading betreft is de kans klein dat anderen zijn besmet”, zegt ploegdokter Toon Cruyt.

1 reactie

 • Johan Janssen

  1 maand geleden
  Wat is licht positief...staat het streepje maar half dan?
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.