Links: Bashir Abdi, rechts: Nafi Thiam
Volledig scherm
Links: Bashir Abdi, rechts: Nafi Thiam © Photo News

“Ik ga vol voor een medaille in Parijs 2024”: Bashir Abdi wint derde keer Gouden Spike op rij, Nafi Thiam haar negende

AtletiekNafi Thiam en Bashir Abdi hebben zaterdag in Mechelen de Gouden Spikes gekregen voor beste Belgische atleten van 2022. Voor Thiam is het al de negende spike op rij, voor Abdi de derde.

3 reacties

 • Luc Parmentier

  2 maanden geleden
  Bashir Abdi is het schoolvoorbeeld van een perfecte integratie in onze maatschappij! Toptalent en topmens.
 • LAURENT DEVRIENDT

  2 maanden geleden
  Wat een atleet Plezier om deze man te zien praten recht uit het hart super kerel en oooo zo een talent En ja dat is een Belg!! Zet Belgie in de atletiek op de kaart Groot in alles en niet vergeten kan het licht zien schijnen in een ander zijn ogen Van niets jaloers en nogmaals heerlijk om tijdens de spelen de vriendschap in de finale kilometers van de marathon te zien Bravo man en zeker een medaille gewenst in Parijs voor u
 • Jean Petermans

  2 maanden geleden
  Dit zegt heel veel over de kwaliteit van die sporters, maar nog zoveel meer van het gebrek aan kwaliteit in het Belgische atletiekgebeuren.
 1. Op naar aparte categorie voor transgenders na heisa rond Amerikaanse renster? UCI erkent dat het een heikel thema is: “De regels zijn niet perfect”
  PREMIUM
  Veldrijden
  24

  Op naar aparte categorie voor transgen­ders na heisa rond Amerikaan­se renster? UCI erkent dat het een heikel thema is: “De regels zijn niet perfect”

  Tien dagen geleden stond Austin Killips nog op het podium van de cross van Zonnebeke, maar de transgender ‘voldoet’ niet aan de selectiecriteria van de Amerikaanse bond en start zaterdag niet op het WK. De UCI denkt na om in de toekomst een aparte categorie voor transgenders in te voeren om inclusie te bevorderen en competitievervalsing te vermijden.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.