Naomi Osaka stopt zich weg onder haar handdoek in het (verloren) duel met de Canadase Fernandez
Volledig scherm
Naomi Osaka stopt zich weg onder haar handdoek in het (verloren) duel met de Canadase Fernandez © AFP

Huilende Naomi Osaka last nieuwe pauze in na nederlaag: “Dit is niet meer normaal”

US OPENTitelverdedigster Naomi Osaka (WTA 3) last een tijdelijke pauze in haar carrière in na haar uitschakeling van vrijdag in de derde ronde van de US Open tegen de Canadese Leylah Fernandez (WTA 73).

4 reacties

 • Wim de Ruyter

  2 maanden geleden
  Prachtige atlete met mooi palmares. Druk is enorm om dag in dag uit te moeten presteren. Te veel toernooien, te veel reizen, te weinig rust. En dit onder druk van de sponsors. Kijk naar alle blessures bij de topsporter in alle sporten. Ik hoop dat ze kan terugkeren op topniveau.
 • Bruno Briffaerts

  2 maanden geleden
  Fantastische atlete en alle begrip voor de stressvolle situatie waarin ze verkeert. De mentale druk door pers en mensen die reacties plaatsen is enorm. Een hart onder de riem... dat heeft Osaka nodig!
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Strekenmadam. Ik heb een goeie raad voor haar: racket verbranden, overall kopen en in de fabriek gaan werken. Gedaan met wenen voor de kamera.
 • Dirk Bytebier

  2 maanden geleden
  Die doet niks anders dan wenen
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.