Naomi Osaka stopt zich weg onder haar handdoek in het (verloren) duel met de Canadase Fernandez
Volledig scherm
Naomi Osaka stopt zich weg onder haar handdoek in het (verloren) duel met de Canadase Fernandez © AFP

Huilende Naomi Osaka last nieuwe pauze in na nederlaag: “Dit is niet meer normaal”

US OPENTitelverdedigster Naomi Osaka (WTA 3) last een tijdelijke pauze in haar carrière in na haar uitschakeling van vrijdag in de derde ronde van de US Open tegen de Canadese Leylah Fernandez (WTA 73).

4 reacties

 • Wim de Ruyter

  1 jaar geleden
  Prachtige atlete met mooi palmares. Druk is enorm om dag in dag uit te moeten presteren. Te veel toernooien, te veel reizen, te weinig rust. En dit onder druk van de sponsors. Kijk naar alle blessures bij de topsporter in alle sporten. Ik hoop dat ze kan terugkeren op topniveau.
 • Bruno Briffaerts

  1 jaar geleden
  Fantastische atlete en alle begrip voor de stressvolle situatie waarin ze verkeert. De mentale druk door pers en mensen die reacties plaatsen is enorm. Een hart onder de riem... dat heeft Osaka nodig!
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Strekenmadam. Ik heb een goeie raad voor haar: racket verbranden, overall kopen en in de fabriek gaan werken. Gedaan met wenen voor de kamera.
 • Dirk Bytebier

  1 jaar geleden
  Die doet niks anders dan wenen
 1. Pro League reageert na nieuwe wending in ‘Propere Handen’: “Essentieel voor ons dat waarheid aan het licht komt”
  Voetbal
  37

  Pro League reageert na nieuwe wending in ‘Propere Handen’: “Essentieel voor ons dat waarheid aan het licht komt”

  De Pro League - de vereniging van profclubs in België - heeft gereageerd op de nieuwste ontwikkeling in het dossier Propere Handen. Bart Verhaeghe, Patrick Janssens en zeven andere clubbestuurders kochten hun proces af en bekenden zo impliciet schuld. “De Pro League kiest ervoor om alle disciplinaire sancties in de handen te leggen van onafhankelijke rechters in de schoot van de Belgische voetbalbond.”