Lionel Messi.
Volledig scherm
Lionel Messi. © AFP

Hof van Justitie van Europese Unie houdt volgende maand openbare hoorzitting over transfer Messi naar PSG

PSG komt weer in het vizier van justitie: het Hof van de Europese Unie plant half oktober een hoorzitting over de transfer van Lionel Messi. Een losse flodder lijkt het, en wat zou PSG zich zorgen maken als het al eerder groot geschut rond Financial Fair Play en corruptie-onderzoek van zijn machtige voorzitter doorstond?

2 reacties

 • christophe laporte

  4 maanden geleden
  De goeie die moeilijk doen...Barcelona. What a joke.
 • Franky Malfliet

  4 maanden geleden
  Dat is ook optijd de wet der traagheid
 1. Vertonghen over verrassende ‘Beste Belg in het Buitenland’: “Na zo'n prestatie in een finale had ik ook voor Thibaut gekozen”
  Play
  18

  Vertonghen over verrassen­de ‘Beste Belg in het Buitenland’: “Na zo'n prestatie in een finale had ik ook voor Thibaut gekozen”

  Dat Simon Mignolet de Gouden Schoen zou winnen, kon iedereen wel voorspellen. Maar dat Thibaut Courtois met lege handen achterbleef in de categorie ‘Beste Belg in het Buitenland’, was toch wel een verrassing. Ook Jan Vertonghen gaf tijdens de uitzending toe eerder Courtois dan Kevin De Bruyne verwacht te hebben. “Thibaut won de Champions League met een ongelooflijk prestatie in de finale.”
 2. LIVE TRANSFERS. Vertessen optie bij Union, ook Antwerp geïnteresseerd - Vindt Anderlecht in Watford oplossing voor Hoedt?
  94

  LIVE TRANSFERS. Vertessen optie bij Union, ook Antwerp geïnteres­seerd - Vindt Anderlecht in Watford oplossing voor Hoedt?

  Een volledige maand januari is de wintermercato open en kunnen clubs in binnen- en buitenland opnieuw spelers aantrekken of van de hand doen. Dat er bij Anderlecht nog wel wat op stapel staat, is een open deur in trappen. Maar wat met de andere ploegen? Versterkt titelfavoriet Genk zich nog? Tast Paul Gheysens in de buidel in de hoop de Limburgers nog van de eerste plaats te stoten? En wat doet Club, nu het meer dan ooit duidelijk is dat er zal moeten geknokt worden voor een plek in play-off 1? Ook de grootste transfergeruchten en -deals uit het buitenland vind je in onze Transfer Talk terug.