HLN start ‘Droomfabriekje’: Andy Peelman, Hans Vanaken, K3 en andere BV’s maken kinderdromen waar

Vandaag start op HLN de nieuwe reeks ‘Kinderwens’. Samen met influencer Amir Motaffaf laten we kinderdromen uitkomen. In de eerste aflevering ontmoet Dylan (13) zijn grote idool Hans Vanaken voor een picknick. De komende zaterdagen werken ook onder meer CAMILLE, K3 en Andy Peelman mee aan dit kleine Droomfabriekje.

16 reacties

 • eric debanne

  5 maanden geleden
  Hans van aken 👍 Ze mogen zeggen wat ze willen over hem " Chapeau " het siert hem !
 • Nick Mees

  6 maanden geleden
  Hoe langer hoe meer fan van die kerel.
 • Karel Bauweraerts

  7 maanden geleden
  Is idd een topgast, komen hem af en toe eens tegen in het gewone leven, altijd even vriendelijk en bescheiden zeker voor iemand met zijn staat van verdienste.
 • Jan Van Bavel

  7 maanden geleden
  Proficiat Hans, heel mooi gedaan.
 • Johan De Crock

  7 maanden geleden
  respect Hans! mooi!
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 1. OPROEP. Moedig jij onze Rode Duivels straks LIVE aan bij DPG Media?
  Rode Duivels
  10

  OPROEP. Moedig jij onze Rode Duivels straks LIVE aan bij DPG Media?

  Begin juni werken onze Rode Duivels al liefst vier van hun zes Nations League-wedstrijden af: op 3 juni wordt geopend met een thuiswedstrijd tegen Nederland in het Koning Boudewijnstadion, vijf dagen later is Brussel ook het toneel voor het duel tegen Polen. Vervolgens volgen op 11 juni (in Wales) en 14 juni (in Polen) nog twee uitwedstrijden. En jij kan Kevin De Bruyne en co samen met Maarten Breckx en analisten Jan Mulder en Marc Degryse aanmoedigen! Wil jij één van die laatste drie wedstrijden bijwonen in de hoofdzetel van DPG Media in Antwerpen? Vul dan meteen DIT FORMULIER in!