HLN start ‘Droomfabriekje’: Andy Peelman, Hans Vanaken, K3 en andere BV’s maken kinderdromen waar

Vandaag start op HLN de nieuwe reeks ‘Kinderwens’. Samen met influencer Amir Motaffaf laten we kinderdromen uitkomen. In de eerste aflevering ontmoet Dylan (13) zijn grote idool Hans Vanaken voor een picknick. De komende zaterdagen werken ook onder meer CAMILLE, K3 en Andy Peelman mee aan dit kleine Droomfabriekje.

15 reacties

 • Nick Mees

  2 weken geleden
  Hoe langer hoe meer fan van die kerel.
 • Karel Bauweraerts

  1 maand geleden
  Is idd een topgast, komen hem af en toe eens tegen in het gewone leven, altijd even vriendelijk en bescheiden zeker voor iemand met zijn staat van verdienste.
 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  Proficiat Hans, heel mooi gedaan.
 • Johan De Crock

  2 maanden geleden
  respect Hans! mooi!
 • Samy Beernem

  2 maanden geleden
  Mooi gebaar van jouw Hans 💙🖤
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. “Er was dit keer geen sprake van de Belgen”: ook Franse media zagen Club tekortschieten, al is één krant wel erg hard
  Champions League
  27

  “Er was dit keer geen sprake van de Belgen”: ook Franse media zagen Club tekort­schie­ten, al is één krant wel erg hard

  Ook de Franse media zagen hoe Club Brugge er in het Parc des Princes niet aan te pas kwam. “Nochtans is Brugge geen fluitje van een cent”, schrijft de Franse krant ‘Le Parisien’. “Maar ze werden gewoonweg gedomineerd”, vult ‘RMC Sport’ aan. Met dank aan Messi en Mbappé - veel superlatieven voor hen. ‘Le Figaro’ is dan weer bikkelhard voor blauw-zwart. De krant zet volledig Club in zijn flop 3.