RV
Volledig scherm
© RV

“Hij wil Ronaldo niet zien”: CR7 nodigde fan die hij gekneusde hand sloeg uit op Old Trafford, maar die weigert

SportCristiano Ronaldo (37) heeft zich zaterdag van z'n slechtste kant laten zien. De Portugees stapte gefrustreerd van het veld na de nederlaag tegen Everton en sloeg op weg naar de kleedkamer een gsm van een Everton-fan tegen de grond. Sarah Kelly, de moeder van de jonge supporter, reageerde geschokt: “Ik was aan het wenen.” Om het goed te maken, boden CR7 en Manchester United de jongen een trip naar Old Trafford aan, maar: “Dat doen we niet. Jake wil Ronaldo niet zien”, vertelde Kelly.

38 reacties

 • Alexandra Caverneels

  4 maanden geleden
  Zijn arrogantie en ware aard komen boven. En zijn kinderen worden dezelfde kijk ma binnen aantal jaren
 • Tim Candaele

  4 maanden geleden
  Respect staat niet in Ronaldo zijn woordenboek
 • Joel Vandermeeren

  4 maanden geleden
  Het zoveelste bewijs rijk mag en kan alles. Zoveel betaald krijgen om niet te werken maar als een gek achter een balleke hollen, kan je niet snappen. Werken kennen ze niet.
 • Michael Verheecke

  4 maanden geleden
  Liever in de gazetten dan het uitklappen... Gemiste kans vriendje, maar ge kunt er niks aan doen. Tis de mamma die beslist...
 • Kjell Vergucht

  4 maanden geleden
  Als gewoon persoon had je al een klacht aan uw been voor onopzettelijke slagen en verwondingen maar omdat Ronaldo is niet, jammer dat mensen die bekend zijn denken dat ze mee alles weg kunnen komen
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 1. De valse 9 of de foute 9: wat kan Eden Hazard dit seizoen bij Real Madrid als spits? “We hebben Eden nodig”
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal
  3

  De valse 9 of de foute 9: wat kan Eden Hazard dit seizoen bij Real Madrid als spits? “We hebben Eden nodig”

  Voor het vierde seizoen op rij stuurt de dobbelsteen hem terug naar start. Na drie verloren jaren begint een scherpe Eden Hazard (31) de nieuwe jaargang bij Real Madrid in een andere rol. Het is een kwestie van vertaling. Een achtergrondverhaal over de voorbereiding van Hazard, met geluiden uit Madrid. Staat ‘El falso nueve’ voor de valse 9 of de foute 9?
 2. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.