Het verwonderde jongetje van toen heeft de wereld ontdekt. Of hoe de voorstelling van Lukaku bij Chelsea helemaal anders verliep dan in 2011

Buitenlands voetbal‘Bulldog’ hoeft hem niet meer te roepen. Het verwonderde jongetje van toen heeft de wereld ontdekt. Zijn tweede officiële voorstelling bij Chelsea, tien jaar na de eerste, haspelde Romelu Lukaku (28) op automatische piloot af. Impressies in Londen van een Duivel in ‘repeat’-modus. Big Rom, de voor en de na. Hoe hij zijn nieuwe club nu wél beroert.

 1. Advocaat Maradona: “Slechte medische behandeling is oorzaak van zijn dood”
  Dood Maradona

  Advocaat Maradona: “Slechte medische behande­ling is oorzaak van zijn dood”

  Volgens Matias Morla, de voormalige advocaat van Argentijnse voetballegende Diego Maradona, is de slechte medische behandeling die Maradona kreeg in zijn laatste levensuren de oorzaak van zijn overlijden op 25 november 2020. Dat vertelde hij na een drie uur durende ondervraging bij de openbare aanklager in San Isidro, een buitenwijk van de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Morla werd er opgeroepen als getuige in het onderzoek naar Maradona’s dood.
 2. Lukaku mist zeker duels tegen Norwich en Southampton: “Daarna zien we wel”
  Buitenlands voetbal
  4

  Lukaku mist zeker duels tegen Norwich en Southamp­ton: “Daarna zien we wel”

  Chelsea blijft mist spuien rond de enkelblessure van Romelu Lukaku. De medische staf gaat voorlopig louter uit van een onbeschikbaarheid van minstens 2 tot 3 weken en zo mist de spits al zeker de thuisduels tegen Norwich (zaterdag om 13u30) en Southampton, match dinsdag in de achtste finale van de League Cup. “Daarna zien we wel”, sprak Thomas Tuchel vandaag. “Net als Timo Werner wordt Lukaku intens behandeld.” Voor ‘Big Rom’ wordt het ‘touch and go’ voor de interlandperiode, half november.