HET THUISFRONT. Vriend en coach Kieran De Fauw: “Jammer om op deze manier hoofddoel van de Spelen te moeten afsluiten”

Olympische SpelenDe eerste olympische koppelkoers bij de vrouwen is een tegenvaller geworden voor Jolien D’hoore en Lotte Kopecky. Wij konden voor onze rubriek ‘Het Thuisfront’ de wedstrijd meevolgen in Assenede bij Kieran De Fauw, de vriend en trainer van Lotte Kopecky. “Jammer van die twee valpartijen. Er zat meer in dan de plaats waarop ze nu zijn beland.”

4 reacties

 • Paul Philippaerts

  2 maanden geleden
  Van bij de eerste spurt was duidelijk dat anderen de prijzen gingen pakken. Bij die spurten geraakten de belgen niet eens bij de vijf eersten. En als je de punten bij het begin niet wil hebben en dan nog twee keer valt dan kan je nergens in de prijzen vallen
 • judo vaeremans

  2 maanden geleden
  Proficiat
 • Chris De Bruycker

  2 maanden geleden
  Ze waren gewoon niet goed genoeg. Top 4 was klasse beter.
 • Paul deyaert

  2 maanden geleden
  Wat een blunder voor zo ervaren rensters
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Romo (OHL) aan de beterhand na incident op Standard, keeperstrainer Verbist grapt: “Of ik Rafa nog gehoord heb? Ja, maar hij mij niet”
  Voetbal 1A

  Romo (OHL) aan de beterhand na incident op Standard, keepers­trai­ner Verbist grapt: “Of ik Rafa nog gehoord heb? Ja, maar hij mij niet”

  Het incident net voor affluiten tegen Standard zindert nog na bij OHL. Na de late gelijkmaker ontplofte een voetzoeker vlak naast het oor van doelman Rafael Romo. Twee dagen na die luide knal gaat het gelukkig al beter met de Venezolaan. Een gesprek met keeperstrainer Bram Verbist, die dagelijks met hem werkt: “Rafa is een echte levensgenieter.”