BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Het oktoberrapport van Antwerp: 6 op 15. Dat is een buis, maar geen man overboord

JUPILER PRO LEAGUE6 op 15: dat zijn de naakte (matige) cijfers die Antwerp sinds begin oktober kan voorleggen. Maar de prestatie tegen leider Genk was nu ook weer niet van die aard om de crisis af te roepen op de Bosuil. “We speelden goed, maar misten efficiëntie”, merkte coach Van Bommel, die niet helemaal te spreken was over de scheidsrechterlijke leiding, terecht op.

11 reacties

 • willy staes

  4 maanden geleden
  Als je de totale match bekijkt dan vind ik dat Antwerp de betere ploeg was , eerste doelpunt Genk buitenspel dan nog een binnen via de paal , als de bal rond dan vallen ze binnen , dit was voor Genk zo .
 • Hans Klaus

  4 maanden geleden
  Top 4 zal Antwerp altijd spelen alleen zullen ze dit jaar Genk en Brugge nog voor hun moeten laten. Een kampioenen ploeg koop je niet die bouw je. Brugge heeft 10 jaar moeten bouwen om te staan waar ze nu staan. Laat Paul maar doen. Hij komt er wel.
 • Luciano van As

  4 maanden geleden
  Hun kalender in het begin vh seizoen heeft hen goed geholpen om op de plaats te staan waar ze nu staan, nl. bovenaan de rangsschikking. Maar nu de grotere ploegen eraan komen, blijkt dat ze dan toch niet de ploeg hebben om aan die top te blijven meedraaien.
 • Dirk Van den Bogaert

  4 maanden geleden
  30 op 39 is mijn inziens helemaal geen buis. En vandaag verdiende Antwerp gewoon meer maar twee individuele fouten en een lucky goal beslisten daar anders over.
 • rene de mondt

  4 maanden geleden
  Leve de Hollandse inbreng,en het pretentieus karakter van de voorzitter
 1. Tadej Pogacar laat UAE Tour schieten en ontloopt zo (nog even) Remco Evenepoel
  Wielrennen

  Tadej Pogacar laat UAE Tour schieten en ontloopt zo (nog even) Remco Evenepoel

  Tadej Pogacar (24) ontloopt Remco Evenepoel (23), of toch nog even. De tweevoudige Tourwinnaar en de wereldkampioen zouden elkaar aanvankelijk eind deze maand in de UAE Tour in de ogen kijken, maar Pogacar wil zich volgens onze informatie pas in maart aan een rittenkoers op WorldTour-niveau wagen en geeft forfait. De Sloveen sukkelde vorige week met buikgriep, volgende week start hij zijn seizoen in de Spaanse eendagskoers Jaén Paraiso Interior. Daarna werkt hij de Ruta del Sol af.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.