AFP
Volledig scherm
© AFP
Arsenal ARS
0
EINDE
2
Chelsea CHE
 • Romelu Lukaku Goal 15'
 • Reece James Goal 35'

“Het kon niet beter”: droomrentree voor sterke Lukaku, die Chelsea op weg zet naar 0-2-zege bij Arsenal

Premier LeagueBig Rom, big debuts. Romelu Lukaku (28) heeft bij nieuwe clubs de gewoonte om de deur met een forse zwaai open te gooien. Zo ook tegen Arsenal. Bij zijn tweede entree in de Premier League had hij amper een kwartier nodig om zijn eerste te maken. Sambi Lokonga was bij de Gunners opnieuw een zeldzaam lichtpuntje. “Het voelt goed om zo te starten”, zei Lukaku. Een complete start. 

20 reacties

 • Manu Van der velde

  2 maanden geleden
  Ben het wa beu aant worden met lukaku zo op te flakkeren jullie doen allemaal alsof hij de beste is die er is , beseffen jullie wel wat hij per maand verdiend , dan is het wel de bedoeling zeker dat je er staat om doelpunten te maken , er zijn in andere competitie's veel betere spekers dan hij en verdienen veel minder.. zo superieur is hij niet hoor....
 • Maria Nuytkens

  2 maanden geleden
  Goed gedaan van LK, ... maar afwachten tot een wedstrijd of 10 en dan nog eens praten !!! Nu 1 goal gemaakt en in de hemel geprezen ... dat doen heel veel nieuwe spelers in hun nieuwe club hoor !!!
 • bram de mey

  2 maanden geleden
  topmatch??? arsenal is een kneusje geworden in engeland
 • glenn wouters

  2 maanden geleden
  Dat is een topper die in eender welke buitenlandse competitie mee kan en het verschil kan maken.
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Beresterk, bijna letterlijk. Topspeler!
 1. Big Rom 2.0: beter, sneller, scherper. Engeland maakt kennis met volwassenere – en 10 kilogram lichtere – Lukaku
  PREMIUM
  Premier League

  Big Rom 2.0: beter, sneller, scherper. Engeland maakt kennis met volwassene­re – en 10 kilogram lichtere – Lukaku

  Fitter. Gelukkiger. Productiever. Het koetswerk van Romelu Lukaku (28) oogt strakker en eleganter. De prestatiecijfers van de opgedreven motor beloven. Het marketingpraatje is gelikt, het prijskaartje navenant. Nu het nog op het veld bewijzen. Zondagavond tegen Arsenal maakt Engeland kennis met ‘Big Rom 2.0’. Minder ‘big’ dan in 2019, minder ballast. Alle details over de transformatie en het dieet van Lukaku.
 2. Lukaku mist zeker duels tegen Norwich en Southampton: “Daarna zien we wel”
  Buitenlands voetbal
  4

  Lukaku mist zeker duels tegen Norwich en Southamp­ton: “Daarna zien we wel”

  Chelsea blijft mist spuien rond de enkelblessure van Romelu Lukaku. De medische staf gaat voorlopig louter uit van een onbeschikbaarheid van minstens 2 tot 3 weken en zo mist de spits al zeker de thuisduels tegen Norwich (zaterdag om 13u30) en Southampton, match dinsdag in de achtste finale van de League Cup. “Daarna zien we wel”, sprak Thomas Tuchel vandaag. “Net als Timo Werner wordt Lukaku intens behandeld.” Voor ‘Big Rom’ wordt het ‘touch and go’ voor de interlandperiode, half november.