Lamkel Zé op training bij de B-kern.
Volledig scherm
Lamkel Zé op training bij de B-kern. © BELGA

“Het is Lamkel Zé of wij”: deel van spelersgroep Antwerp lust hem ondanks excuses rauw en stelt veto

AntwerpOok na de publieke excuses van Didier Lamkel Zé en de opening die de nieuwe coach Franky Vercauteren liet, lijkt er geen weg terug voor het enfant terrible van Antwerp. Een groot deel van de harde kern lust hem rauw en enkele spelers kunnen met hem niet meer door één deur. “Het is Lamkel Zé of wij.”

85 reacties

 • Eric Couwels

  11 maanden geleden
  Die kerel kost Antwerp meer geld dan hij ooit zal opbrengen. Elk seizoen 600K. Verbreek zijn contract en je doet een goede financiële zaak.
 • wesley netnem

  11 maanden geleden
  Het wordt hoogtijd dat zulke mensen nergens nog een kans krijgen , inplaats van ze telkens opnieuw te belonen voor hun arrogante slechte gedrag ? En van Mij mag Antwerp op de blaren zitten in heb daar geen compassie mee , ze moesten hem maar niet binnen gehaald hebben ? Het koste hen handen vol geld ...goed zo !
 • Griet Geerinckx

  11 maanden geleden
  Gewoon niet meer betalen hij zal dan wel anders piepen
 • Dieter Leemans

  11 maanden geleden
  als je je als profvoetballer kan profileren, kan je je als mens in de wereld ook verbeteren. Zeggen dat hij niet de 'top van de top' qua intellect is, is dan het meest belachelijke excuus dat je kan opperen. Het is duidelijk dat Lamkel Zé niet wilt verbeteren, dan dat hij niet zou kunnen. En dan moet je even afstand nemen, beseffen dat het gewoon niet verder kan en hem ontslaan wegens dwingende redenen. Er zijn genoeg precedenten die dit sowieso zouden staven. Geen compassie meer.
 • Johan Aerts

  11 maanden geleden
  Veel te gemakkelijk geld krijgen voor niks te doen terwijl er sport presentaties verwacht worden. C4 wegens onbekwaamheid wat houdt jullie tegen ?