Exclusief voor abonnees

Het hart wint het nu wél van het verstand bij Arjen Robben

Arjen Robben (midden) in 2002 met Melchior Schoenmakers. Het Groningen-duo baalt nadat Hans Visser in de slotfase van de competitiewedstrijd tegen Feyenoord de paal heeft geraakt.
Pim Ras Arjen Robben (midden) in 2002 met Melchior Schoenmakers. Het Groningen-duo baalt nadat Hans Visser in de slotfase van de competitiewedstrijd tegen Feyenoord de paal heeft geraakt.
Ongeloof. Verbijstering. Dolle euforie. Bij FC Groningen weten ze niet waar ze het hebben, nu de meest gekoesterde wens uit de clubgeschiedenis in vervulling gaat. Niemand hield nog rekening met het absolute droomscenario, maar volgend seizoen gaat het toch echt gebeuren. Arjen Robben (36) keert terug bij Groningen, de club waar het voor hem allemaal begon.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.