Onze analisten: Niels Albert, Marc Degryse, Filp Dewulf en Tom Boonen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze analisten: Niels Albert, Marc Degryse, Filp Dewulf en Tom Boonen. © Jan De Meuleneir / Photo News

Het grote analistendebat zwaait sportjaar 2020 uit: “Van Aert had knal naast Van der Poel moeten gaan rijden, in zijn ogen kijken”

AnalistendebatHet was een sportjaar zonder publiek. Maar het wàs tenminste een sportjaar, dat in veel opzichten onvergetelijk was, zo vinden onze analisten Marc Degryse, Tom Boonen, Filip Dewulf en Niels Albert. Wout van Aert die Milaan-Sanremo wint. De machteloosheid van Messi. De tijdrit van Pogacar. En de Kimback van Clijsters. “We missen allemaal het publiek. Maar een zomer zonder sport, dat had de mensen nog tien keer depressiever gemaakt.”

18 reacties

 • felix strackx

  3 weken geleden
  Had had had... Achteraf is het altijd makkelijk praten. Wat hij had moeten doen, daar is Van Aert ondertussen ook wel achter. Belangrijk is dat hij er een les uit trekt: zich niet meer laten intimideren door eender wie.
 • Harold Anckaert

  3 weken geleden
  Achteraf praten is makkelijk. De slimste heeft toen gewonnen en dit zal nog meer gebeuren tov MVDP dan in het voordeel van Wout. Hoe jammer ik dit zelf ook vind. Je ziet ook dat hij daarin een betere begeleiding heeft!!
 • Johan Maddens

  3 weken geleden
  In de klassiekers waren de Quick Steppers steeds massaal aanwezig , terwijl Van Aert nogal vaak als eenzaat te zien is bij Jumbo in de klassiekers ! Remember P.Roubaix over twee jaar , en dit jaar in De Strada Bianchi was op 40 km voor aankomst nog één Jumbo te bespeuren .Nog nooit gezien dat Jumbo een trein vormt voor Wout in massaspurten , moet het steeds zelf afwerken !
 • marc van neerveldt

  3 weken geleden
  Om hem in de ogen te kijken moet je er eerst wel kunnen naast komen rijden neemt niet weg dat het hier over grote kampioenen gaat
 • werner humblé

  3 weken geleden
  Grote fan van Boonen geweest maar nu ben ik fan van Van Aert en heel eerlijk ik zie Wout veel meer op zijn palmares prijken op eind van zijn carrière dan Boonen dat zal geen 4 keer Parijs Roubaix en 3 keer De Ronde maar eerder alle grote klassiekers paar groene truien winnen, wereldkampioen worden enfin alles wat in zijn mogelijkheden ligt en dat is veel, heel veel..
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"