Onze analisten: Niels Albert, Marc Degryse, Filp Dewulf en Tom Boonen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze analisten: Niels Albert, Marc Degryse, Filp Dewulf en Tom Boonen. © Jan De Meuleneir / Photo News

Het grote analistendebat zwaait sportjaar 2020 uit: “Van Aert had knal naast Van der Poel moeten gaan rijden, in zijn ogen kijken”

AnalistendebatHet was een sportjaar zonder publiek. Maar het wàs tenminste een sportjaar, dat in veel opzichten onvergetelijk was, zo vinden onze analisten Marc Degryse, Tom Boonen, Filip Dewulf en Niels Albert. Wout van Aert die Milaan-Sanremo wint. De machteloosheid van Messi. De tijdrit van Pogacar. En de Kimback van Clijsters. “We missen allemaal het publiek. Maar een zomer zonder sport, dat had de mensen nog tien keer depressiever gemaakt.”

18 reacties

 • Felix Strackx

  2 jaar geleden
  Had had had... Achteraf is het altijd makkelijk praten. Wat hij had moeten doen, daar is Van Aert ondertussen ook wel achter. Belangrijk is dat hij er een les uit trekt: zich niet meer laten intimideren door eender wie.
 • H. Anckaert

  2 jaar geleden
  Achteraf praten is makkelijk. De slimste heeft toen gewonnen en dit zal nog meer gebeuren tov MVDP dan in het voordeel van Wout. Hoe jammer ik dit zelf ook vind. Je ziet ook dat hij daarin een betere begeleiding heeft!!
 • Johan Maddens

  2 jaar geleden
  In de klassiekers waren de Quick Steppers steeds massaal aanwezig , terwijl Van Aert nogal vaak als eenzaat te zien is bij Jumbo in de klassiekers ! Remember P.Roubaix over twee jaar , en dit jaar in De Strada Bianchi was op 40 km voor aankomst nog één Jumbo te bespeuren .Nog nooit gezien dat Jumbo een trein vormt voor Wout in massaspurten , moet het steeds zelf afwerken !
 • marc van neerveldt

  2 jaar geleden
  Om hem in de ogen te kijken moet je er eerst wel kunnen naast komen rijden neemt niet weg dat het hier over grote kampioenen gaat
 • Werner Humblé

  2 jaar geleden
  Grote fan van Boonen geweest maar nu ben ik fan van Van Aert en heel eerlijk ik zie Wout veel meer op zijn palmares prijken op eind van zijn carrière dan Boonen dat zal geen 4 keer Parijs Roubaix en 3 keer De Ronde maar eerder alle grote klassiekers paar groene truien winnen, wereldkampioen worden enfin alles wat in zijn mogelijkheden ligt en dat is veel, heel veel..
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 3. Onze chef voetbal over spierballengerol van Antwerp: “Er is niemand meer gebrand om de hegemonie van Club Brugge te doorbreken dan Paul Gheysens”
  PREMIUM
  Belgisch voetbal
  6

  Onze chef voetbal over spierbal­len­ge­rol van Antwerp: “Er is niemand meer gebrand om de hegemonie van Club Brugge te doorbreken dan Paul Gheysens”

  Bizarre wending in het transferdossier van Jurgen Ekkelenkamp. De Nederlandse middenvelder van Hertha Berlijn was woensdagavond helemaal rond met Club Brugge, maar koos na een nachtje slapen in extremis voor Antwerp. “Paul Gheysens wil maar één ding: kampioen worden. Nú. Niet volgend jaar”, aldus onze chef voetbal.