Photo News
Volledig scherm
© Photo News

HERBELEEF. Goud in wegrit junioren is voor Fransman, Van Mechelen 4de - Ook bij dames geen Belgisch succes, Bossuyt achtste bij beloftes

EK wielrennenDag drie op het EK wielrennen werd geen hoogdag voor de Belgen. Bij de junioren greep Vlad Van Mechelen net naast een podiumplaats, hij werd vierde. Shari Bossuyt was zeer tevreden met haar achtste plaats bij de beloftes, en bij de juniores kwam Jade Linthoudt als 22ste over de streep.

6 reacties

 • JOS BONNAST

  1 maand geleden
  Vlad is net als zijn vader sluw en rap op de fiets . ik heb met Francise nog getraind in het industrie terrein in Haasrode ;
 • Nils Goossens

  1 maand geleden
  Neen Freddy. De beelden van vandaag worden door de Italianen niet uitbesteed aan alle andere Europese zenders. Morgen en zondag wel. De reden hiervan ligt niet bij de VRT. Dit is gisteren gezegd tijdens de tijdrit ;)
 • freddy cardoen

  1 maand geleden
  WK junioren met Remco werd door de VRT wel uitgezonden , is het dan nu minder belangrijk ?
 • Brenda Van Acker

  1 maand geleden
  is dat echt nergens 'live' te bekijken?
 • Henri lefevre

  1 maand geleden
  Sterke prestatie, Ganna had Potgacar als mikpunt en Küng had Cavagna als mikpunt wat zeker winst doet Remco zat in een ongelukkige loting en toch een beresterk resultaat. Dat de eerste 2 een beter tweede helft reden is dan zeker door hun mikpunt.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Zoon Manchester City-fan die voor dood werd achtergelaten reageert voor de camera van VTM NIEUWS: "Hopen dat vader erdoor komt”
  Play
  Drongen/Meerbeke

  Zoon Manchester City-fan die voor dood werd achtergela­ten reageert voor de camera van VTM NIEUWS: "Hopen dat vader erdoor komt”

  Guido De Pauw uit Meerbeke (Ninove), een 63-jarige City-fan, werd dinsdagavond na de wedstrijd voor dood achtergelaten op de parking langs de E40 in Drongen. Dat gebeurde nadat hij werd aangevallen door enkele supporters van Club Brugge. De man had samen met 233 andere Belgische City-supporters van fanclub Blue Moon de Champions League-wedstrijd van zijn favoriete ploeg bijgewoond in het Jan Breydelstadion. De zestiger vecht momenteel voor zijn leven. Diezelfde nacht kon de politie al vijf verdachten oppakken. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. Jurgen De Pauw, de zoon van het slachtoffer, reageert voor de camera van VTM NIEUWS: “We hopen dat onze vader erdoor komt.”
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.