De Bruyne, hier tijdens de match tegen Tottenham.
Volledig scherm
De Bruyne, hier tijdens de match tegen Tottenham. © Photo News

Guardiola zegt dat De Bruyne zich goed voelt: “Hij heeft prima getraind”

Premier League“Hij voelt zich veel beter.” Dat zei Manchester City-trainer Pep Guardiola vandaag op zijn persconferentie over Kevin De Bruyne. Maar of ‘KDB' in de selectie zal zitten voor de match van morgen tegen Leicester City, valt nog af te wachten.

0 reacties

 1. Nog een medaille erbij: Lotte Kopecky pakt omnium-zilver op het WK baanwielrennen in Roubaix
  Play
  Baanwielrennen
  2

  Nog een medaille erbij: Lotte Kopecky pakt omnium-zil­ver op het WK baanwiel­ren­nen in Roubaix

  Lotte Kopecky heeft de Belgische delegatie op het WK baanwielrennen in Roubaix vrijdag een vierde zilveren medaille bezorgd. Onze landgenote werd in Noord-Frankrijk met 119 punten tweede in het omnium. Het goud was voor de Britse Katie Archibald (137 ptn). De Italiaanse Elisa Balsamo, die eind september wereldkampioene op de weg werd in Leuven, pakte brons met 116 punten.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.