Genkfans hekelen trommelverbod

Photo News

De meegereisde supporters van Racing Genk lieten in het begin van de wedstrijd duidelijk hun ongenoegen blijken over het trommelverbod dat sinds eind vorig jaar geldt in het Bosuilstadion. Dat verbod kwam er uitgerekend na de doortocht van Genk in de beker. De Genkse fans roffelen traditiegetrouw al eens graag op een trommel en dat mocht gisteren dus niet. Op een spandoek in het uitvak stond ‘Ge kunt fluiten naar uw trommelverbod!’ te lezen. Daarna lieten de bezoekende fans gedurende enkele minuten een sirene loeien die ze op één of andere manier hadden binnen gesmokkeld.




4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jack Hoeben

  Als je wil trommelen moet je je inschrijven bij een harmonie!Het is ook te hopen dat ze die paljas met dat fluitje hebben kunnen ontzetten!

 • Carlos Simonis

  Voor mij een van de redenen om niet naar het stadion te gaan bij al dat trommelgeroffel, krijg vaak het idee dat het zwakzinnigen zijn die dat doen. Dan hoor ik 10 keer liever het gezang bij de engelse stadions.

 • Domien Deschutter

  Geen vuurwerk, ok. Geen trommels? Terwijl er al vaak rookverbod geldt, en men alsmaar meer alcoholvrij bier promoot, en prijzen voor tickets blijven stijgen...het voetbal sterft uit op die manier. Ook staantribunes verdwijnen meer en meer,terwijl ze in Holland terugkeren op sfeervakken. Wat willen ze bereiken? Een vol stadion met supporters die veel betalen en zwijgen? Wat dan met BeNEELigue...zwak

 • Jos Vannuffelen

  Trommelverbod voor de bezoekers maar wel pyrotechnisch materiaal toelaten voor de thuisaanhang.