Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KRC Genk GNK
2
EINDE
2
West Ham United WHU
 • 5' Goal Joseph Paintsil
 • 88' Goal Tomáš Soucek
 • Said Benrahma Goal 59' 82'

Genk houdt punt thuis tegen West Ham na sterke eerste, maar moeilijke tweede helft

Europa LeagueRacing Genk heeft in eigen huis 2-2 gelijkgespeeld tegen West Ham. De Limburgers leken na een sterke eerste helft alsnog af te stevenen op een nederlaag, maar hielden dankzij een eigen doelpunt van Soucek toch een punt thuis. In de Conference League speelde ook AA Gent gelijk tegen Partizan Belgrado.

5 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Toch verdiende punt voor Genk hoe moeilijk het ook was ...! En Europees moet je efficiënt zijn om te winnen eh ... En Genk keeper blunder weeral ...🙄 Is niet de 1e keer helaas
 • Hendrik De Keyser

  3 maanden geleden
  Goed vr de belgische coëfficiënt…naar West Ham was zo veel beter. Resultaat meer bepaald door geluk dan door kunde van Genk!
 • wim helsen

  3 maanden geleden
  Fysiek kunnen Belgische clubs gewoon niet mee veel te weinig fysieke paraatheid
 • Leo Stulens

  3 maanden geleden
  Zitten er geen wisselspelers op de bank bij Genk of hoe zit dat?
 • Jean Petermans

  3 maanden geleden
  Na 40 Minuten spelen kan je zeggen dat als je je kansen niet afmaakt dat je dan het deksel op de neus krijgt.
 1. Football Talk. Rode Duivels spelen in maart oefenmatch in en tegen Ierland - Eriksen traint mee bij Jong Ajax
  Voetbal
  3

  Football Talk. Rode Duivels spelen in maart oefenmatch in en tegen Ierland - Eriksen traint mee bij Jong Ajax

  De Rode Duivels trekken in maart naar Dublin om er een oefenwedstrijd te spelen tegen Ierland, zo verneemt onze redactie via plaatselijke media. De Ierse voetbalbond viert dit jaar z'n honderdste verjaardag en de oefenpot kadert in die festiviteiten. De meest ervaren Duivels zullen echter niet aan de aftrap staan op 26 maart, Martínez roept normaal enkel spelers op met minder dan 50 caps. Het aanvankelijke idee was een stage in Qatar, maar van dat plan is dus geen sprake meer.
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.