Geen Wout van Aert in Ster ZLM Toer

BELGA
Veldrijder Wout van Aert is er nog niet bij in de Ster ZLM Toer (cat. 2.1), die morgen in Goes van start gaat. De kopman van Vastgoedservice-Golden Palace viel in de Ronde van België en brak zijn middenhandsbeentje. Na zijn val drukte hij de hoop uit te hervatten in de Nederlandse rittenkoers, maar die wedstrijd komt te vroeg.

De 20-jarige Van Aert hervatte een tijdje geleden de trainingen na zijn operatie aan het middenhandsbeentje. "Maandag ben ik op controle geweest bij de dokter", aldus Van Aert in een persbericht van zijn team. "Ik mag vanaf nu voorzichtig zonder brace proberen te fietsen. Eerst op de rollen, daarna ook op de weg." Pas op 25 juni volgt een nieuwe controle bij de dokter. "Dan valt de beslissing wanneer ik opnieuw wedstrijden mag rijden."

Adams, Peeters en Merlier
Drie andere veldrijders zijn wel van de partij voor Vastgoedservice-Golden Palace: Joeri Adams, Rob Peeters en Tim Merlier. Vooral met Rob Ruijgh mikt het team op een goed eindklassement. Hij ziet zich nog gesteund door wegrenners Sander Cordeel, Sam Lennertz, Timothy Stevens en Alphonse Vermote.

TDW
TDW
PHOTO_NEWS