Rob Cross.
Volledig scherm
Rob Cross. © Photo News

Geen vijfde titel voor Van Gerwen: Rob Cross verrast en wint EK Darts

DartsRob Cross is de verrassende winnaar van het EK Darts in Salzburg. In een zenuwslopende finale versloeg hij viervoudig winnaar Michael van Gerwen met 8-11. Van Gerwen, die eerder op de dag al mooie dingen liet zien tegen Price en Aspinall, kwam te laat onder stoom in de finale, terwijl de Engelsman wel op de afspraak was. Cross verdient maar liefst 141.000 euro aan zijn tweede EK-titel.

2 reacties

 • Robin Schouppe

  2 maanden geleden
  100% mee eens Jan!
 • Jan Van Dijck

  2 maanden geleden
  Proficiat Rob Cross top gespeeld . Maar VTM4 daar ben ik minder tevreden van , zij hadden liever Van Gerwen zien winnen en omdat hij verloren heeft vonden ze het niet meer nodig om de commentaar van de winnaar Rob Cross nog uit te zenden. Er was nog tijd zat , want het was om 23.15u gedaan. En de uitzendtijd was tot 00.00u . Dit is geen respect hebben voor de verdiende winnaar Rob Cross. Omdat degene die commentaar geven op VTM4 het niet naar hun zin hebben willen de kijkers wel alles zien.
 1. Football Talk. Atletico Mineiro wint Braziliaans kampioenschap voor eerste keer in 50 jaar - 15.000 tickets voor Dortmund-Bayern op halfuur uitverkocht
  Voetbal

  Football Talk. Atletico Mineiro wint Brazili­aans kampioen­schap voor eerste keer in 50 jaar - 15.000 tickets voor Dort­mund-Bay­ern op halfuur uitver­kocht

  Na Union, Cercle Brugge en Anderlecht zal Jules Van Cleemput nu ook de Waalse ‘clash’ van zondag op Sclessin missen. De centrale verdediger van Sporting Charleroi ondervindt nog te veel hinder van een enkelblessure en volgens coach Edward Still is het nu al zo goed als uitgesloten dat hij de vooruitgeschoven wedstrijd van vrijdag 10 december op Oostende haalt. Brute pech voor de 24-jarige Antwerpenaar die, sinds speeldag zes op Beerschot, gestaag opgang maakte in een verdediging met drie. Verwacht wordt dat zijn afwezigheid zal worden opgevangen door Loïc Bessilé. De 22-jarige Togolees, in juli transfervrij overgekomen van Girondins Bordeaux, viel vorig weekend tegen Anderlecht niet uit de toon.