REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

“Game, Set and Vax”: internationale pers spaart de kritiek niet nu “gevaarlijke gek” Djokovic Australië verlaten heeft

Australian OpenEen show, een klucht, een nachtmerrie... Noem het zo u wil, de saga omtrent Novak Djokovic is ten einde gekomen. De Serviër stapte vandaag op het vliegtuig en heeft Australië na twaalf dagen boordevol discussie verlaten. De aanleiding voor de internationale pers om nog een laatste keer uit te halen. Een overzicht.

78 reacties

 • Polutnik Ronald

  7 maanden geleden
  Eindelijk is Djocovic de anti vaxter weg uit Australië , en alzo zullen we een andere winnaar krijgen in Australië . En die zal wel gevaccineerd zijn en ook in orde met de juiste papieren . Ik ga voor Nadal .
 • Georgette Vanoverbeke

  7 maanden geleden
  Ik hoop dat hij in geen enkel land nog kan spelen zonder zijn coronapas zo een koppigaard en daar heeft hij dan voor gekozen .
 • Rik Saelens

  7 maanden geleden
  OK, beste Kristoff Belien, u hebt inderdaad voldoende geargumenteerd waarom hij mag bestempeld worden als een gevaarlijke gek. Al wat gebeurt en ondernomen wordt is ook helemaal terecht, gezien er door de pandemie maar negenennegentig komma zoveel procent van de wereldbevolking maar meer overschiet. Ik denk, u zou eens moeten nagaan hoeveel mensen elkaar hebben afgemaakt in die twee jaar, het coronabeestje er maar mager zou uitkomen.
 • andre Van Meirvenne

  7 maanden geleden
  Beste Natacha Vercouteren. Er is wel een verschil tussen vrije keuze en regels en wetten. U heb toch ook de vrije keuze maar u moet ook de regels volgen, simpel toch. Als u de regels niet volgt zijn er boetes en gevolgen toch ook simpel. U mag met uw wagen toch ook niet rijden waar u wil, of zo hard u wil toch ook simpel.
 • Annie Vancauteren

  7 maanden geleden
  Deze spelen hebben geen zin meer. De beste speler verlaat de wedstrijd. De overigen hun titel hebben geen waarde. Het tennisspel is over.