Fury heeft aan één mokerslag genoeg om zijn wereldtitel te verlengen tegen Whyte: “Mijn toekomst? Ik zou graag opnieuw vechten in de WWE”

Fury vs WhyteTyson Fury behoudt zijn WBC-wereldtitel. Met een uitstekende getimede uppercut sloeg ‘The Gypsy King’ Dillian Whyte in de zesde ronde knock-out. Een vlekkeloze prestatie van een ongrijpbare Fury. Zit er toch nog een gevecht in met Oleksander Usyk om alle kampioensriemen bij de zwaargewichten voor zich te winnen? De Britse kolos zaaide in elk geval toch weer wat twijfel over zijn aangekondigde pensioen. Keert hij terug naar de worstelwereld?

16 reacties

 • Dany Herman

  4 maanden geleden
  OSYK vecht voor zijn land momenteel, denk niet dat de oorlog rap gedaan zal zijn.
 • René Pijnacker

  4 maanden geleden
  Fury vs Putin wat een match zou dat zijn.
 • Jan Van Rompaey

  4 maanden geleden
  Wanneer gaan ze het boksen verbieden ?
 • Paul Van Heesvelde

  4 maanden geleden
  Zeer goede en vooral technische boxwedstrijd en met respect een zeer goede Fury die nog n8et eens op volle toeren draaide, respect en groeten aan Freddy!
 • jef klak

  4 maanden geleden
  Ik zie dan toch liever Rico verhoeven bezig, denk dat fury geen schijn van kans heeft .. groetjes marja k1 en box ni hetzelfde
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. RECONSTRUCTIE. “Hoe kon jij vechten met één oog? En met al dat bloed?”: waarom historisch kamp tussen Ben Saddik en Verhoeven ‘gevecht van 2021' was
  Meer sport
  5

  RECONSTRUC­TIE. “Hoe kon jij vechten met één oog? En met al dat bloed?”: waarom historisch kamp tussen Ben Saddik en Verhoeven ‘gevecht van 2021' was

  Tien maanden geleden stond kickbokser Jamal Ben Saddik op een zucht van de wereldtitel bij de zwaargewichten. In de tweede ronde van zijn titelgevecht vloerde de Marokkaanse Belg wereldkampioen Rico Verhoeven ei zo na met een rake rechtse. ‘The King of Kickboxing’ wankelde, viel, kwam terug en overwon. Omdat Ben Saddik zaterdagavond - te volgen op VTM 4 - opnieuw in actie komt: een reconstructie van het bloederige ‘gevecht van 2021’.