Fury heeft aan één mokerslag genoeg om zijn wereldtitel te verlengen tegen Whyte: “Mijn toekomst? Ik zou graag opnieuw vechten in de WWE”

Fury vs WhyteTyson Fury behoudt zijn WBC-wereldtitel. Met een uitstekende getimede uppercut sloeg ‘The Gypsy King’ Dillian Whyte in de zesde ronde knock-out. Een vlekkeloze prestatie van een ongrijpbare Fury. Zit er toch nog een gevecht in met Oleksander Usyk om alle kampioensriemen bij de zwaargewichten voor zich te winnen? De Britse kolos zaaide in elk geval toch weer wat twijfel over zijn aangekondigde pensioen. Keert hij terug naar de worstelwereld?

16 reacties

 • Dany Herman

  4 maanden geleden
  OSYK vecht voor zijn land momenteel, denk niet dat de oorlog rap gedaan zal zijn.
 • René Pijnacker

  4 maanden geleden
  Fury vs Putin wat een match zou dat zijn.
 • Jan Van Rompaey

  4 maanden geleden
  Wanneer gaan ze het boksen verbieden ?
 • Paul Van Heesvelde

  4 maanden geleden
  Zeer goede en vooral technische boxwedstrijd en met respect een zeer goede Fury die nog n8et eens op volle toeren draaide, respect en groeten aan Freddy!
 • jef klak

  4 maanden geleden
  Ik zie dan toch liever Rico verhoeven bezig, denk dat fury geen schijn van kans heeft .. groetjes marja k1 en box ni hetzelfde
 1. Sergio Gómez verlaat Anderlecht en trekt naar Manchester City: “Kompany eeuwig dankbaar”
  Anderlecht
  43

  Sergio Gómez verlaat Anderlecht en trekt naar Manchester City: “Kompany eeuwig dankbaar”

  Anderlecht passeert langs de kassa. Linksachter Sergio Gómez (21) verlaat paars-wit en heeft een vierjarig contract bij Manchester City getekend. Het nieuws hing al een tijdje in de lucht, maar is nu door beide clubs bevestigd. De Spanjaard levert minstens 15 miljoen euro op, met bonussen kan het bedrag zelfs tot meer dan 20 miljoen oplopen. “Ik ben Kompany eeuwig dankbaar.”
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.