Exclusief voor abonnees

Wie weet wint Vandoorne wel? Races, teams, rijders: onzekerheid in alle geledingen bij start F1-seizoen zondag

Stoffel Vandoorne gaf op Instagram alvast aan klaar te zijn om weer achter het stuur te kruipen.
Instagram Stoffel Vandoorne gaf op Instagram alvast aan klaar te zijn om weer achter het stuur te kruipen.
Met net geen vier maanden vertraging komt het nieuwe F1-seizoen dan toch op gang. Voor lege tribunes. Zonder journalisten. Met een hoop maatregelen om besmetting te voorkomen. En invallers die klaar staan om zieke coureurs te vervangen. Je weet maar nooit of Stoffel Vandoorne (28) zondag de Grand Prix van Oostenrijk wint.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Anthony Peeters

  Zou mooi zijn moest vandoorne nog een kans krijgen in de F1 met een deftige wagen! Vandoorne in de mclaren van dit jaar zou heel anders geweest zijn dan de mclaren waar hij het heeft mee moeten doen! Voor volgend seizoen is er nog een plaats vrij bij Renault maar die hebben ook geen goede wagen

 • Steven Avonts

  Hebben jullie stoffel bezig gezien tijdens die e-races? Ik wel en ik zeg je dit, als hij zo moet winnen! Anderen van de baan rammen, tegen muren vlammen, zo omgaan met je banden,... In het echt zou hij zelfs in de eerste ronde al aan de kant staan. Zo kan iedereen winnen. En ik spreek niet uit afgunst of jaloezie.

 • Eric Vandamme

  David Lievens, Hamilton zou inderdaad niet meer punten hebben gepakt in de McLaren van Vandoorne, simpelweg omdat niemand top 10 zou kunnen rijden met die wagen. Maar rijders als Hamilton, Verstappen, LeClerc zouden wel degelijk beter presteren (hogere posities inde races) in deze wagen omdat ze betere coureurs zijn dan Vandoorne. Beter in afstellen van een auto, beter kunnen inhalen, completere racers zijn.

 • Erwin Van Roy

  Marthe Vroomen waarom zou Stoffel dat niet kunnen heeft het talent maar nooit de kansen gehad.

 • Philomon Onsten

  Stel het even voor Stoffel vervangt zageman Lewis. Dat zou nogal een knal geven he.