Villa van 30 miljoen euro op Mallorca dan toch louter bedoeld voor vakantie van familie Michael Schumacher

photonews
De villa die Corinna Schumacher vorige maand op Mallorca heeft gekocht, is er dan toch eentje om louter de vakantie door te brengen. Volgens de plaatselijke burgemeester zou de echtgenote van F1-legende Michael Schumacher er zich samen met haar man definitief vestigen. Sabine Kehm, manager van 'Schumi', ontkent.

"Ik kan officieel bevestigen dat Michael Schumacher hier komt wonen en dat onze gemeente alles in gereedheid brengt om Michael Schumacher zo goed mogelijk te ontvangen." Woorden van Katia Rouarch, burgemeester van Andratx, waar de villa van Schumacher is opgetrokken, gisteren aan het Zwitserse magazine L'Illustré. Rouarch voegde eraan toe dat ook de politiediensten van het eiland waren ingelicht over de nakende komst van de bekende Duitse patiënt.

Niets van aan, zegt Sabine Kehm. "De familie Schumacher plant helemaal niet om naar Mallorca te verhuizen", aldus de manager van Schumacher. "De villa is louter bedoeld voor zijn echtgenote Corinna en zijn kinderen Gina en Mick (19) om er de vakantie door te brengen."

Het gaat alvast niet over zomaar een villa: het optrekje, een zwaarbeveiligde bunker zeg maar, is goed voor een oppervlakte van zo'n 15.000 vierkante meter. Kostprijs: 30 miljoen euro. De vorige eigenaar doet ongetwijfeld een belletje rinkelen. Florentino Perez, voorzitter van Real Madrid, trok tot 2012 regelmatig richting 'Villa Yasmin'. Nadat zijn echtgenote dat jaar overleed, bleef Perez er weg. Vorig jaar besliste hij om de villa in Andratx, in het westen van het Spaanse vakantie-eiland op een twintig minuutjes rijden van hoofdstad Palma, te koop te zetten.

Real Madrid-voorzitter Florentino Perez.
REUTERS Real Madrid-voorzitter Florentino Perez.

Op het imposante domein treffen we twee zwembaden aan, een helihaven, een grote gastenwoning, dat alles gecombineerd met een spectaculair zeezicht. Het echtpaar Schumacher bezat in het verleden al een villa op Mallorca.

Corinna Schumacher.
ap Corinna Schumacher.

Eind 2013 werd Schumacher in het Franse Méribel het slachtoffer van een zwaar ski-ongeval. De Duitser lag bijna een half jaar in coma in het ziekenhuis. Daarna werd hij overgebracht naar zijn woning in het Zwitserse Gland, om daar verder te revalideren. Corinna liet er een privékliniek van 12 miljoen euro bouwen, die in verbinding staat met het huis. Details over de gezondheidstoestand van 'Schumi' komen sindsdien nauwelijks naar buiten.

Michael Schumacher met zijn vrouw Corinna.
ap Michael Schumacher met zijn vrouw Corinna.

Op 3 januari volgend jaar, zal Michael Schumacher zijn vijftigste verjaardag vieren. Zoals al bleek uit eerdere berichtgeving, gelooft Corinna nog steeds in een mirakel wat betreft de gezondheidstoestand van Michael - ze stelt alvast alles in het werk om hem met de best mogelijke zorgen te omringen.
64 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Wilfried Vanden Berg

  Ik vind dit heel mooi van haar. Nogmaals een bewijs dat liefde tussen twee mensen veel kan verzetten. Ik hoop voor haar en zeker voor hem ,dat alles op lange termijn rustig en goed komt. Een sterke vrouw moet ik zeggen.

 • Peter Bevers

  Gerda Heyndrickx ik vind jou commentaar heel kwetsend en totaal ongepast. Als ge niks zinniger te vertellen hebt , zwijg dan !

 • Jan Lanclus

  Corinna super vrouw? Vraag het eens aan Heinz-Harald Frenzen ...

 • gerda heyndrickx

  Madam zal liever in Mallorca zitten dan in Zwitserland. Voor Michael speelt het geen rol. Ne plant verzorgen kan men overal !!!

 • rik cappelle

  Ik weet niet hoe het met Michael gesteld is en ik hoef het ook niet te weten want dat is privé maar mag ik hopen voor hem dat hij er, al is het maar zo miniem mogelijk, toch nog kan van genieten. Al de rest is bijzaak.