Vandoorne rijdt dertiende tijd in tweede vrije oefensessie in GP van Brazilië, Hamilton is de snelste

AFP
Lewis Hamilton (Mercedes) heeft vandaag de snelste chrono neergezet in de tweede vrije oefensessie voor de Grote Prijs van Brazilië, de negentiende en voorlaatste manche van het WK Formule 1. De Brit, die al zeker is van een nieuwe wereldtitel, toonde zich eerder op de dag ook in de eerste vrije oefensessie op het Autodromo José Carlos Pace in Sao Paulo de beste van het pak.

Hamilton (1:09.515) bleef zijn Finse ploegmaat Valtteri Bottas (1:09.563) voor. Stoffel Vandoorne (McLaren-Honda) moest vrede nemen met de dertiende tijd (1:10.902). De West-Vlaming reed in de eerste vrije oefensessie de achtste tijd.

Morgen staat de derde vrije oefensessie en de kwalificatiesessie op de agenda. Zondag (met start om 17u Belgische tijd) volgt de GP.

Photo News7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Tom Douwen

  Jef Lois, ben persoonlijk enorme fan van Alonso, maar je kan niet verwachten dat ze allemaal even briljant zijn als Alonso. Het is net als in elke sport, niet iedereen is even goed.

 • Jef Lois

  Nu is hij echt goed bezig 13 de machtig goed!!!!!!!!! Je ziet hem nooit strijden al is het voor een 12 plaats altijd op zijn sokken als je dan soms ziet wat Alonso doet met dezelfde wagen die zie je toch soms nog vechten voor een plaats. Van Doorne hoort niet in de F1

 • Henkie Janssen

  Hij gaat volgend jaar vervangen worden door Norris een echt talent.

 • Ronaldo vatrijp

  Dit is de waren Stoffel Ineke Visser.

 • Ineke Visser

  Ik hoop dat hij nu eens echt rijd en niet te bescheiden wat hij tot nu toe deed. Laat de ware Stoffel eens zien.