Stoffel Vandoorne in een uitgebreide babbel over zijn periode in de Formule 1: “Ik ben McLaren dankbaar. Echt waar”

Photo News
Geen Formule 1 voor Stoffel Vandoorne, in 2019. Aan de deur gezet bij McLaren. Niet opgevist door een ander team wegens geen plaats meer. De elektrische Formule E dan maar. Verbitterd, de 26-jarige West-Vlaming? “Ga weg. Het is al een klein mirakel dat ik als Belg zonder steenrijke papa twee seizoenen Formule 1 kon rijden...”

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Vregels

  Plaatsgebrek??? Er waren 12 zitjes vrij maar geen enkel team had interesse in Vandoorne.

 • josé delie

  Kijk nooit meer formule 1 , hoe onrechtvaardig is dat. !!!

 • Ramon Simon

  F1 rijden is voor zeer weinigen weggelegd tenzij je miljardair bent. Sommigen spreken nog altijd van talent maar ondertussen is hij al 26, heeft alles gewonnen wat hij kon als talent, dus nu het een carrière uitbouwen. Hij zal nog lang aan een stuur draaien en wedstrijden winnen.

 • guy vermeulen

  binnenkort enkel nog formule E, wegens CO uitstoot evenals motorcross, karting,....! verbrandingsmotoren zijn ten dode op geschreven .

 • Harry Vankrinkelen

  Had je nu verwacht dat hij slecht zou spreken over Mc Laren ! dan mocht hij er definitief een kruis over gemaakt hebben wat betreft F1, de andere teams luisteren ook mee !