Exclusief voor abonnees

Patiënt McLaren: Het team van Stoffel Vandoorne geraakt maar niet uit het slop

Photo News
Oké, Eric Boullier, daar zijn we van verlost. Maar of McLaren er nu snel bovenop komt? You wish. CEO Zak Brown zei gisteren dat er nu een nieuwe dynamiek komt. Dat het team zal opveren. Het is helaas niet voor morgen. Vijf pijnpunten waarvoor McLaren nog altijd geen remedie heeft.

Formule 1 is niet anders dan voetbal. Niet meer winnen en er rollen koppen. Bij McLaren die van teambaas Eric Boullier. Voorspelbaar. Het zorgde, de voorbije dagen, voor inkt op papier. Alleen: het vertrek van de Fransman lost misschien 5 procent van het probleem op. Rest dus een situatie die nog altijd voor 95 procent dramatisch is. De intrinsieke problemen zijn niet weg. 

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • joost De krijger

  Roger Deprez . Je gaat met die wagen geen wedstrijden winnen , maar je kunt je wel laten zien . En dat doet Stoffel niet , zelf weet hij het over zijn toekomst . In Oosten rijk deed hij mee voor de eerste keer, en jawel zijn neus beschadigt Geen top racer

 • Jef Lois

  Er zijn er jet die Vandoorne hoger aanschrijven als een Perez ea vraag me af naar welke F1 die persoon kijkt. Buitenlandse kranten schrijven al over het ontslag van Vandoorne omdat hij niks presteerd en terecht. Zelfs Verstappen reed zich in de belangstelling met een aftandse Torro Rosso hij vocht ten minste iets wat je van Vandoirne niet kan zeggen. Vandoorne is voor velen nooit fout, de wagen,Alonzo,de motor maar nooit hij.

 • Jef Lois

  Haal Ron Dennies terug die jullie buiten gegooit hebben.

 • Roger Deprez

  Zet morgen de beste piloot in een Mc Laren en het blijft het zelfde en zet morgen Stoffel in een Mercedes en hij rijd ook bij de drie eerste. Waarom was Max bij Torro-Rosso bij de 10 beste en nu bij de vijf beste of zelfs bij de drie beste. In F1 is de auto 80 % van de uitslag.

 • Ricci Latte

  Who cares? Het is maar een elitesport van de rijken.