Exclusief voor abonnees

Onze Formule 1-watcher ziet het plan rond Mick Schumacher wankelen, en daar heeft Hamilton iets mee te maken

Mick Schumacher.
Photo News Mick Schumacher.
Dat hij ooit F1 rijdt, is een ­zekerheid. Dat hij er zal ­schitteren zoals papa, is dat veel minder. Waarom Mick Schumacher komend seizoen nog niet mag meerijden. En waarom Lewis Hamilton straks een streep door de rekening van Schumi Jr. kan trekken.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ivo Torfs

  Mercedes heeft een echte Duitser nodig om wereldkampioen te worden in hun duitse wagen, vroeger dacht ik dat Michel dit ging klaren, dus nu zal zijn zoon het in de toekomst wel mogen proberen.

 • Hans Mannaerts

  Lucien, Mercedes gaat Hamilton niet dumpen voor een Mick. Mick kan eventueel tweede rijder worden naast een Hamilton, mocht hij evenwel vrij zijn om naar dat team te gaan. Het manamgement van Mick zal hem evenwel zoveel mogelijk aan Ferrari willen linken, en dan loopt de weg niet via Mercedes maar via Sauber/Alfa. Sowieso zal Ferrari niet snel een rookie zetten in het eigen team. Daar is de eigen naam te belangrijk voor. Hetzelfde voor de andere 2 grote teams trouwens.

 • RONNY HELSEN

  Zet Hamilton in de minste auto en hij rijdt niks prijs meer . Maar dan begint hij er niet aan natuurlijk .

 • Leopold D'hauwe

  Ach Mieke Meunier, Jacques was een toprenner, maar miste net dat tikkeltje dat van hem een groot kampioen kon maken. 1x een wereldtitel maakt van iemand geen toptalent in de F1. Hij is er geraakt dankzij de naam van zijn vader, net zoals Mick het zal halen dankzij de naam van zijn vader, niet door er met hun talenten bovenuit te steken.

 • Patrick De Maeyer

  Er zijn nog maar weinig of niet te zeggen geen die hun vader in F1 hebben geëvenaard