Exclusief voor abonnees

Onze F1-watcher ziet weer merkwaardig tafereel bij McLaren: terwijl Alonso rondjes trekt, staat MCL33 van Stoffel in de garage. Zonder banden

Decoster
Onze F1-verslaggever Jo Bossuyt houdt ook in Italië zijn dagboek bij. Beleef vanop de eerste rij wat er in en rond de paddock gebeurt, maar ook hoe het is met onze landgenoot Stoffel Vandoorne.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Frederik Naert

  Stoffel is veel te braaf, hij moest McLaren al lang de waarheid verteld hebben dat ze hem aan het saboteren zijn. Petje af voor hem dat hij zo kalm blijft.

 • marc van de poel

  Ik vraag mij af, wat mcLaren erbij wint, om Stoffel te boycotten. Ik denk dat die uit zichzelf ook wel opstapt. Een tweede seizoen in zo een persiflage van een Lada rondrijden lijkt mij ook niet zo tof om naar uit te kijken. En waarom Alonso stopt, is redelijk duidelijk : die kan het zich permitteren om deze kwasie doodgebloede renstal te verlaten.

 • Roger Deprez

  Het begint op sabotage te lijken omdat Stoffel weg moet want de vervanging is al geregeld met Perez want die breng een pak geld mee. Het lijkt meer op een gangster wereld dan op een F1 wereld.

 • patrick roels

  Zijn tijd was bijna dezelfde als alinso dus moeten ze stoffel zijn wagen weer saboteren