Exclusief voor abonnees

Onze F1-watcher ziet waarom de zesde titel van Hamilton ook een beetje de vierde van Lauda is

AFP
Onze F1-verslaggever Jo Bossuyt houdt ook in Austin, Verenigde Staten, zijn dagboek bij. Volg hem achter de schermen en zie vanop de eerste rij wat hij in en rond de paddock van de Amerikaanse grand prix allemaal meemaakt. “Ik zie de helm van Lando Norris op de grond liggen, met de Vlaamse leeuw op. ‘Voor mijn mama’.”  

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Freddie Heremans

    Theo Van Hoof, jij verdient de trofee voor de belachelijkste commentaar. Steek Schumacher, Senna, Prost, Vettel en noem maar op, in een Williams of welke wagen dan ook die NIET mee kon/kan en zij wonnen ook geen ene GP. Snappu ? Of je dat nu graag hebt of niet : Hamilton is debGrootste aller tijden, en dat beweren de grootste internationale kenners in de autosport.

  • Theo Van Hoof

    Ik zal hem nooit een grote rijder vinden. Heeft altijd al de beschikking gehad over de beste wagen. Steek hem in een Wiliams en we zullen zien wat hij daarmee presteert. Fangio, Hill, Surtees, Andretti, Mansell, .... waren zoveel grotere rijders. Steek Hamilton in de wagen van toen en hij rijdt gene platte prijs.