Onze F1-watcher ziet Vandoorne "sterk koerske rijden" maar ziet ook hoe dat allemaal onder de radar gebeurde

De Coster
Onze F1-verslaggever Jo Bossuyt houdt ook in Italië zijn dagboek bij. Beleef vanop de eerste rij wat er in en rond de paddock gebeurt, maar ook hoe het is met onze landgenoot Stoffel Vandoorne.

->Zondag 2 september, 9u
*Haag

De grand prix begint pas om 15.10u, over dik zes uur dus, maar het Parco di Monza loopt goed vol. De gebruikelijke supportershaag bij de ingang van de paddock is al helemaal ingevuld, merk ik. En neen, niet alleen supporters van Ferrari, ook van …Force India. Of hoe dat team nu ook heet.

Bossuyt

->10.35u
*Grollend

Het is een gewoonte geworden sinds de formule 1 in Europa is, voor uw dienaar: zondagvoormiddag eens naar de GP3 gaan kijken. Prachtige combinatie van jeugd en nostalgie. Bijna vaste prik op het podium: Pedro Piquet en Giuliano Alesi. Al evenzeer een vertrouwd gezicht: vaders Jean Alesi en Nelson Piquet die elkaar omarmen onder het podium en dan grappend en grollend door de pitlane struinen. Leuk.

De Coster
De Coster

Je hebt 15% van dit artikel gelezen
18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ineke Visser

  maxim vanderveken @ daarom reageren de Nederlanders zo fel.

 • maxim vanderveken

  @ Jimmy Clark indd u slaat de nagel op de kop, het is te triest voor woorden hoe men hier afgeeft op mensen die bij de beste 20 ter wereld zijn terwijl geen enkele van de reageerders iets bereikt heeft dat nog maar tot aan de kleine teen komt van deze mannen... Echt triestige mentaliteit...

 • Ineke Visser

  Jan Van Rompaey: daarom rijdt Verstappen nog en is Stoffel geschiedenis.

 • Jan Van Rompaey

  Stoffel kan misschien Verstappen leren wat fair rijden betekent. Wat een agressieve Hollander.

 • Henri Hendrickx

  Wat brengt ons dat,gemiddelde belg bij, heel dat F1 gedoe met of zonder belg?