Onze F1-watcher ziet gespannen sfeer bij McLaren: “Vooral dan tussen Brown en Alonso, niet eens twee maand geleden nog de beste vrienden van de wereld”

.
Bossuyt .
Onze F1-verslaggever Jo Bossuyt houdt ook in de VS zijn dagboek bij. Beleef vanop de eerste rij wat er in en rond de paddock gebeurt, maar ook hoe het is met onze landgenoot Stoffel Vandoorne.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ramon Simon

  Stoffel gebruiken ze meer als testrijder dan iets anders. Dat Honda zijn veto stelde zou een mogelijkheid kunnen zijn. Jammer dat Stoffel geen lef heeft, hij heeft met Honda samengewerkt, de Super Formula gereden, hij heeft toch bekendheid in Japan, Stoffel had naar Honda moeten bellen voor hem bij TR een zitje te geven.

 • Patricio Murphy

  Het absolute dieptepunt...heel erg voor Alonso en Stoffel...echte schande hoe Zak Brown dit team mishandelt!

 • patrick morel

  Alonso vroeg 10 miljoen om volgend jaar een seizoen in de States te rijden met een MClaren met Hondamotor, nul op het rekest gekregen.

 • Roger Deprez

  Het lukt van geen kanten bij MCLaren en dan is Alonso natuurlijk niet de vriendelijkste man en wat dan te zeggen over Stoffel die daar nog boven op de mindere stukken krijgt.