Exclusief voor abonnees

Onze F1-watcher over het failliet van Vettel: "Hij haalt niet het niveau van een Hamilton of Alonso"

EPA
Ferrari eindelijk nog eens aan de wereldtitel helpen: Sebastian Vettel probeert het al voor de vierde keer maar zal er ook dit seizoen niet in slagen. Ze hebben het begrepen, daar in Italië. “Amateur”, schreef de Gazetta dello Sport na Monza. Analyse van een falen. En waarom ook Ferrari niet meer in zijn kopman gelooft.

De Russische grand prix van dit weekend meegerekend, zijn er nog zes races te gaan. In een seizoen dat van bij de start werd geportretteerd als het ultieme duel tussen Hamilton en Vettel. Maar zie: Lewis Hamilton, die vier van de voorbije vijf koersen won, heeft plots een knoest van een voorsprong in het klassement: 40 punten. Meer moet dat niet zijn om te gaan cijferen.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ronny De decker

  Erg dat men te gierig is om auto sport uit te zenden op onze eigen kanalen . maar wel komentaar geven. En de sport afbreken. Ik haat voetbal maar dat krijg ik elke dag !!!!

 • Christophe Mertens

  F1 is al lang dood. enkel een parade optocht , zitjes worden gekocht en om de zoontjes van visa papa te laten overleven is racen verboden

 • steve sbiston

  Ferrari auto is beter dan de Mercedes dit jaar,dit was de afgelopen jaren wel anders.. Als het zelfs dan niet lukt,ja goed ga dan vissen eh.

 • raf peeters

  @Ph. Vanagt ,sorry hè maar als je in de GP aan de leiding ligt en je zet net voor einde Uw Ferrari in de begrenzing en zomaar even 25 punten ziet fluiten gaan dan is het gewoon onkunde met zo'n ervaring,Vettel heeft serieus verknalt,maar zoals gezegd ,ook zijn renstal heeft er niks van gebakken.

 • Roberto Pilotto

  Tijd dat verstappen bij Ferrari komt dan zien we koers