Exclusief voor abonnees

Lewis Hamilton blijft ondanks fratsen aan de top in de Formule 1: "Het laat me koud wat de wereld vindt van mij”

EPA
Natuurlijk wordt hij wereldkampioen. Voor de zesde keer. Hij zal er geen tienduizend kilometer minder voor reizen met zijn privéjet, van de ene modeshow naar de andere party, gulzig proevend van de jetset. Een mens zou zich voor minder afvragen hoe hij dat klaar krijgt. Hoe hij de beste blijft. En overeind blijft. Hij legt het zelf uit. Lewis Hamilton, zijn handleiding.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Word ook abonnee en kies hier je formule op maat

Mobiel

Mobiel

Onbeperkt toegang tot alle artikels op HLN.be en in de app. Stop wanneer je wil.

Digitaal

Digitaal

Elke dag de digitale versie van de krant en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Weekend + Digitaal

Weekend + Digitaal

Elke zaterdag de papieren weekendkrant in jouw bus en elke dag volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Compleet

Compleet

Elke dag de papieren krant in jouw bus en volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Eerste 4 weken GRATISNadien slechts €6,95 per 4 weken€ 0,00
Eerste maand GRATISNadien €12 per maand€ 0,00
Eerste maandNadien €16 per maand€ 10,00
Eerste maandNadien €21 per maand€ 15,00
Lees 4 weken gratisLees 1 maand gratisStart met lezenStart met lezen6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Freddie Heremans

  Ach Jurgen VDB, je maakt jezelf belachelijk. Zo zo, Hamilton zuigt zijn fans leeg. Toe maar. Ken jij 1 sporttak waar de toppers niet voor een bedrijf rijden/soelen/fietsen/lopen etc. geen merchandise hebben, geen sponsors ter wille moeten zijn, geen portretrechten hebben ? Aan mij, 10 jaar fan, heeft Lewis geen cent verdient, hoor.

 • Jurgen Van Den Bergh

  Hamilton zuigt zijn fans financieel leeg met zijn merchandise. Voor haast elke race brengt hij een petje of shirt op de markt dat hij zogezegd zelf zou ontworpen hebben. En zijn fans lopen er met hun ogen open in, omdat ze hem adoreren en aan zijn lippen hangen als een sekteleider. Wel gehaaid van Hamilton, maar het maakt duidelijk dat hij zijn fans vooral ziet als melkkoeien. En hij weet perfect hoe hij hen moet bespelen.

 • Toon Schouteden

  Mercedes heeft de beste F1-wagen, echter niet de beste piloten. Eerder werd Nico Rosberg benadeeld als 2de rijder, nu is het de beurt aan Valterie Botas. Hamilton zal een clausule in zijn contract hebben dat hem naar de troon brengt.

 • richard Siegfried

  Neen de Formule 1 is niet dankzij Hamilton saai, de Formule is Hamilton-Mercedes/sterkste auto op het circuit & jawel de koerscommissarissen/jury aan uw kant hebben dat is de oorzaak dat Formule 1 saai is en dit gaat nog door totdat Hamilton het record van Michael Schumacher 7X Wereldkampioen heeft verbroken daar kan je uw geld op inzetten dat is het doel.

 • Nicolas Van Hoecke

  Het is niet door Luis dat F1 saaier is (al valt dat dit seizoen mee). Hij doet gewoon zijn werk. Ieder leeft op zijn manier met zijn geld. Met zijn kapitaal zou ik ook niet in mijn zetel blijven zitten.