Lando Norris (17) wordt test- en reserverijder bij McLaren

Lando Norris.
photonews Lando Norris.
McLaren, het Britse Formule 1-team van Stoffel Vandoorne en Fernando Alonso, heeft Lando Norris aangeduid als test- en reserverijder voor 2018.

De Britse tiener maakt sinds begin 2017 deel uit van het McLaren Young Driver programma. "Dit nieuws is voor de 17-jarige Lando een kroon op het werk van een indrukwekkende twaalf maanden", staat te lezen op de teamwebsite. In augustus mocht Lando al eens een F1-test uitvoeren op de Hungaroring in de MCL32. "Hij maakte toen veel indruk", zegt McLaren. Vorige maand kroonde Lando zich tot winnaar van het FIA European Formula 3 kampioenschap.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • ingrid grieten

    Het is in iedergeval een minder kleurloos figuur als Stoffel dus van McLaren een goede zet willen ze wat in de picture komen volgend seizoen.

  • Henkie Janssen

    Die gaat het stoeltje krijgen van Stoffel.