Exclusief voor abonnees

Het jongetje dat Hamilton nijdig maakt: ‘halve Vlaming’ Norris jongste Brit ooit op F1-podium

Lando Norris stond zondag voor het eerst op het podium van een GP.
AP Lando Norris stond zondag voor het eerst op het podium van een GP.
Uit de bol gingen ze, vorige zondag bij McLaren. Na al die jaren van diepe misère, eindelijk weer op het podium: Lando Norris werd derde. Meteen een primeur. Met zijn 20 lentes is de halve Vlaming de jongste Brit ooit op het podium. En hij verdringt daarmee ene Lewis Hamilton. Verhaal van een knaap die dankzij geld in F1 raakte en er dankzij talent zal blijven.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marie Vanakker

  Zeer groot aanstormend talent. Wereldkampioen materiaal.

 • Erwin Van Roy

  Mieke Peeters volgens mij heb jij nog niet veel wedstrijden gezien van Lando Norris want dat is een Top talent. Ik ken een rijder anders daar zeggen ze ook al 5 jaar van dat het de beste is maar heeft nog maar 8 races gewonnen en rijd anders toch in betere wagen dan Norris.

 • Philippe Deckers

  Topgast! Hij rijdt ook met een Vlaamse Leeuw op zijn auto ter nagedachtenis van zijn grootvader.

 • ingrid grieten

  Stop dat gezeur over geld. Autoracen is ontstaan als rijkeluisport en zal dat ook altijd blijven.

 • Stef Dekinder

  Als je hem al langer volgt kon je goed genoeg zien dat het talent er van af spat. Toekomstig f1 kampioen., wanneer en met wie laat ik in het midden