FIA-voorzitter Jean Todt bekeek Formule 1-manche van Brazilië samen met Michael Schumacher

Jean Todt.
getty Jean Todt.
Jean Todt, voorzitter van de internationale autosportfederatie FIA, heeft de Grote Prijs van Brazilië vorige maand bekeken met Michael Schumacher. Dat zegt de Fransman vandaag tegen Auto-Bild.

‘’Ik ben altijd terughoudend als ik het hier over heb, maar het is waar: ik heb de GP van Brazilië in Zwitserland bij Michael bekeken”, aldus Todt, een goede vriend van de familie Schumacher. Todt, zelf in het verleden actief in het rallyrijden, vierde als teambaas van Ferrari grote successen in de Formule 1. Hij haalde Schumacher in de jaren negentig naar de Italiaanse renstal en die samenwerking leidde tot vijf wereldtitels.

De inmiddels 49-jarige Schumacher lag maandenlang in coma in een ziekenhuis, na zijn skiongeluk van 2013 in de Franse Alpen. Daarbij liep de zevenvoudig wereldkampioen zwaar hersenletsel op. Over zijn huidige gezondheidstoestand is weinig bekend.

AP1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ricci Latte

    Ja, ze willen Schumacher rust geven en hem uit het oog van de media houden... ze zijn er goed mee bezig. Komt er misschien een stunt met Kerstmis?