F1-collega haalt uit: "Ik kan niet wachten tot Alonso met pensioen gaat"

Photo News
Kevin Magnussen heeft zijn collega Fernando Alonso ervan beschuldigd dat die zich als een god gedraagt. De Deense coureur van het F1-team Haas zei na de kwalificaties van gisteren in Monza dat hij niet kan wachten tot de Spanjaard na dit seizoen stopt met Formule 1.

Magnussen liet zijn woede de vrije loop nadat Alonso hem tijdens de tweede fase van de kwalificaties wilde inhalen tijdens een snelle ronde. De Deen, die zich niet bij de tien snelste auto's wist te scharen, gooide de deur dicht. "Ik ga hem er niet langs laten en mijn eigen rondje opofferen", foeterde Magnussen. "Ik weet dat hij denkt dat hij een god is, maar geen denken aan. Absoluut niet."

Alonso maakte het volgens de Deen na de kwalificaties nog erger. "Hij kwam naar mij toe en lachte me in mijn gezicht uit. Totaal respectloos. Ik kan niet wachten tot hij met pensioen gaat."

Alonso stapt volgende week in Alabama opnieuw in een IndyCar-bolide. De Spanjaard, die eind dit seizoen de Formule 1 vaarwel zegt, stapt daarna wellicht over naar de Amerikaanse IndyCar-series, al is dat nog niet voor officieel verkondigd.

Kevin Magnussen liet zijn woede de vrije loop nadat Alonso hem tijdens de tweede fase van de kwalificaties wilde inhalen tijdens een snelle ronde.
Photo News Kevin Magnussen liet zijn woede de vrije loop nadat Alonso hem tijdens de tweede fase van de kwalificaties wilde inhalen tijdens een snelle ronde.14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Febe Chapin

  Kevin wie? Alonso was en zal altijd een F1 legende blijven. 'Kevin Magnussen' mag zelf verdwijnen naar een andere sport gelijk NASCAR waar ze alleen rondjes moeten draaien.

 • Marc Toelen

  Alonso als ploegmaat van Hamilton heeft deze laatste een wereldtitel gekost . Eén van de grootste etters in de F1 aller tijden .

 • johan fransaert

  hij (alonzo) is de grootste pest die je in een team kunt binnenhalen hij staat zelfs niet toe dat zijn teamgenoot nieuwe onderdelen test van een eigenzinnig baasje gesproken.

 • Jozef Louis

  Alonso is en blijft een van de beste f1 piloten ooit en magnu.. ? Wie

 • Jef Lois

  Ik heb gisteren de beelden gezien en niet Magnuissen maar Allonso was duidelijk een fout zat buitenkant en kon nooit voorbij. Etter!