Exclusief voor abonnees

Een rake rechtse of het slechtere kickbokswerk: in vergelijking met deze F1-coureurs is Verstappen nog een doetje

Nelson Piquet versus Salazar Formule 1 GP Hockenheim 1982
RV Nelson Piquet versus Salazar Formule 1 GP Hockenheim 1982
Max Verstappen serveerde afgelopen  weekend in Sao Paulo geen primeur toen hij zich aan Esteban Ocon vergreep. Het kwam eerder al tot handgemeen in formule 1. Meer dan eens, zelfs. Coureurs die elkaar te lijf gaan. Die dat willen maar tegengehouden worden. Of minstens verbale bonje hebben. Een bloemlezing.
Het moment waarop Max Verstappen verhaal ging halen bij Esteban Ocon.
Photo News Het moment waarop Max Verstappen verhaal ging halen bij Esteban Ocon.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marie Vandam

  Wat mis ik de F1 van piquét en consoorten dat waren nog echte mannen, max brengt tenminste samen met de vocabulaire van Kimi nog leven in de brouwerij , soms denk ik dat ik naar een PlayStation game aan,t kijken ben als ik de F1 nu zie ..zeer triestig !

 • William Inghels

  Had Hamilton Verstappen terug voor gelaten, m.a.w. had hij Max terug op de eerste plaats laten rijden, dan zou Hamilton pas een ware kampioen zijn. En dan was er geen veronderstelling van ...

 • Steven Moreels

  hij moet er van blijven, van de Red Bull.

 • Willem Coopman

  Verstappen is een ezel, had hij wat gewacht dan had hij Ocon zo weer ingehaald. Maar neen, de driftkikker bij uitstek moest meteen voorbij en duwde Ocon en zichzelf van de baan. Maxke mag dan wel kunnen sturen, maar qua opvoeding komt hij nog niet aan de hielen van Stoffel Vandoorne!

 • Filip Desmedt

  Verstappen is een blaas !! Teveel van de drankjes van zijn sponsor gedronken !!