Dit zijn de winnaars van onze meet & greet met Stoffel Vandoorne en de gesigneerde Driver Caps van McLaren

.
photonews .
Vroeeeem! Onze twee Formule 1-wedstrijden zijn voorbijgevlogen. Hieronder komen jullie te weten wie de winnaars zijn.

We waren overweldigd door jullie talrijke motiveringen om de meet & greet met Stoffel Vandoorne te winnen. Ook de mensen van Logitech waren onder de indruk en besloten daarom om een extra duo-ticket weg te geven! Daardoor kunnen we nu drie duo’s gelukkig maken!

De eerste is Emily Mariën. Zij kreeg de liefde voor Formule 1 met de paplepel ingegeven en is nu een fervent lid van de officiële fanclub van Stoffel Vandoorne. Op haar verjaardagstaart stond zelfs een foto van hem! Hopelijk is dit de kerst op de taart.

Ook Len Vrijsen mag Stoffel ontmoeten. Hij mist geen seconde van het hele F1-circus en leest wekelijks met veel plezier de artikels van onze journalist Jo Bossuyt. Hij hoopt zondag eindelijk zijn Mclaren-cap te laten signeren door Stoffel.

Tot slot is Flor Verheyen eveneens bij de gelukkigen. Al zal vooral zijn schoonvader – een grote fan van Stoffel - een gat in de lucht springen. Flor ziet het als een ideale manier om zijn schoonvader te bedanken voor de enorme hulp tijdens zijn verbouwingswerken.

Aan onze Formule 1-seizoensquiz deden duizenden lezers mee. Zowel Quinten De Sutter als Fien Dewitte haalden daarin een perfecte score en werden uitgeloot als winnaars. Quinten krijgt de gesigneerde Drivers Cap van Fernando Alonso toegestuurd, Fien ontvangt het exemplaar van Stoffel Vandoorne.

Veel plezier allemaal!
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Christophe Visschers

  Zou wel de volgende keer de vraagstelling miss een beetje duidelijker maken en een vip ticket weggeven ipv een ticket van 20€...

 • luc callens

  Pedro...van gewone cartjongen tot F1 piloot...sterk nummertje...vol bewondering

 • Christophe Visschers

  Proficiat aan de winnaars!!!!

 • Pedro Gonzalez

  Nils is blijkbaar een grote fan van iemand die in feite nog weinig of niets heeft gepresteerd. Als hij daar gelukkig mee is, tja dat is hem gegund.

 • Christophe Visschers

  Nils De Boever, de vraag was: in welke gp haalde stoffel zijn eerste wk punt. Volgens mij kan je maar 1 keer u eerste wk punt(en) behalen!