Bizar beeld: Vettel eindigt race op drie wielen maar mag meeliften met landgenoot

Twitter Formula 1
De GP van Maleisië was voor Sebastian Vettel een hachelijke onderneming. Na technische problemen tijdens de kwalificaties moest de Duitser helemaal achteraan starten. Na een knappe inhaalrace eindigde de stuurman van Ferrari op een knappe vierde stek, maar dan moest hét manoeuvre van de viervoudige wereldkampioen nog komen.

Na de race werd Vettel immers aangetikt door Lance Stroll, waarna zijn rode bolide een wiel verloor. De Duitser legde de band achteraan op zijn bolide en groette het publiek dan maar op drie wielen. Een heikele opdracht, maar geen nood: op zo'n momenten kan je altijd op je landgenoten rekenen. Pascal Wehrlein zag dat Vettel in de penarie zit en regelde uiteindelijk een lift voor zijn collega. Samen gingen ze verder het publiek uitzwaaien. Wehrlein in de bolide, Vettel er boven op. Alleszins een zeer opmerkelijk beeld. 

photo_news13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • dirk claeys

  Toont weeral de prtijdigheid van de Fia , ongeval met Vettel , na decrede blijf je op je plaats en steek je nieumand voorbij" zlfs Hamilton steekt Verstappen voorbij aan aankomst! ,! Alles mag van deze twee rijders! Zelfs geen opmerkingen Fia! Zegt genoeg over F1

 • Renee Rutjens

  Om journalist te worden moet je blijkbaar een goede fantasie hebben. Waar legt Vettel het wiel op zijn wagen ? Op de beelden op de F1-site zie je dat het wiel omhoogklapt bij de aanrijding.

 • Peet V gilst

  vettek was terecht driver off the race...maar hoort ook terecht de schuld te krijgen van dit ongeval...hij was waarschijnlijk te suf of zo maar rijd toch echt tegen stroll op. Maar goed , ferrari en schuld bekennen staat niet in hun woordenboek , NOOOOOIT is het hun fout.

 • Stefaan Depoortere

  Voor en tegenstanders, er nog nooit bij stilgestaan dat een ongeval gewoon een ongeval is en er verder niets moet worden achter gezocht.

 • Stefaan Depoortere

  Voor en tegenstanders , nog nooit bij stil gestaan dat een ongeval gewoon een ongeval is en niemand erom gedaan heeft.