Exclusief voor abonnees

2020 wordt opnieuw het jaar van Mercedes, wil je toch winnen? Dan moet je... ‘valsspelen’, zoals in 1978 en 2019

Lewis Hamilton vliegt weer in z'n Mercedes.
AP Lewis Hamilton vliegt weer in z'n Mercedes.
Een week geleden leerde de eerste GP van het seizoen dat Mercedes opnieuw de te kloppen auto heeft. Het geheime recept voor de anderen om de kloof te dichten? Dat is er niet. Tenzij je de limieten van het reglement verkent. Of ze bewust overschrijdt. Zo leert de geschiedenis.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Chris Ysebaert

    Jammer voor de sport, wat M. Van Der Poel is voor de cross is, is Hamilton en Mercedes voor de F1. Je hoeft niet meer te kijken, de winnaar is op voorhand bekend.

  • raf peeters

    En Mercedes speelt niet vals denk je?.Evengoed ,de kunst is dat ze er niet achter komen maar met zekerheid gaat het bij Mercedes ook niet volgens de regels ,de afstand to alle andere is veel te groot en 't is niet dat anderen ook geen wagens kunnen bouwen of laten besturen.Al x technisch personeel is al van team x naar y gewisseld en omgekeerd ,denk maar niet dat ze de gegevens en kennis achterlaten. Mercedes foefelt evengoed maar je moet ze kunnen pakken .