Mick Schumacher rijdt in Hockenheim rondjes met Ferrari van zijn vader

Schumacher rijdt dit seizoen voor Ferrari in de Formule 2.
EPA Schumacher rijdt dit seizoen voor Ferrari in de Formule 2.
Mick Schumacher, piloot voor de Ferrari Driver Academy en zoon van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher, rijdt bij de GP Formule 1 van Duitsland in Hockenheim enkele rondjes in de wagen waarin zijn vader in 2004 zijn zevende wereldtitel veroverde. Het gaat om een showelement in de marge van de GP.

Vier keer won Michael Schumacher de GP van Duitsland, de laatste keer in 2004 in de Ferrari F2004, waarin zoon Mick op 27 en 28 juli zal rondrijden. “Het zal geweldig zijn om met een van de meest krachtige auto’s uit de geschiedenis van de Formule 1 te mogen rijden”, zei Mick Schumacher.

Michael Schumacher raakte in 2013 bij een skiongeval levensgevaarlijk gewond en werd nadien in kunstmatige coma gehouden. In september 2014 mocht hij naar huis, waar hij nog altijd revalideert.

EPA3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Erwin Van Roy

    Mick zal nooit zover geraken als zen vader heeft nog niet half zoveel talent. Enkel zen naam heeft hij mee.

  • Edwine Van der Hoeven

    Michael Schumacher : een legende. Hopelijk treedt Mick in de sporen van zijn legendarische vader. Hoe zou het leven van Michael nu toch verlopen ? ❤️

  • david janssens

    Schumacher ❤❤❤ graag zelfste resultaten voor zoon Mick