“Michael Schumacher zet revalidatie verder in villa op Mallorca”

EPA
Michael Schumacher revalideert verder in zijn villa op Mallorca. Volgens het Duitse boulevardblad Bunte werd de F1-legende al op 20 december met een helikopter naar het Spaanse vakantie-eiland overgevlogen. ‘Schumi’ bracht er de kerstdagen door en werd er op 3 januari 50 jaar.

De familie Schumacher kocht in juli van vorig jaar een imposante villa op Mallorca. Kostprijs: 30 miljoen euro. Op het domein treffen we twee zwembaden aan, een helihaven, een grote gastenwoning, dat alles gecombineerd met een spectaculair zeezicht. Bunte beweert dat het milde zeeklimaat er de familie toe heeft bewogen om naar Mallorca te verhuizen. Het zou de revalidatie van Schumacher, die ruim vijf jaar geleden het slachtoffer werd van een zwaar ski-ongeval, ten goede komen. Dat een verpleegster een mondmasker droeg - zoals Bunte meent te weten - laat uitschijnen dat de familie er alles aan doet om de gewezen F1-piloot voor infecties te behoeden.

Schumachers vaste woonplaats bevindt zich in het Zwitserse Gland. Vrouw Corinna liet er een privékliniek van 12 miljoen euro bouwen, die in verbinding staat met het huis. Details over de gezondheidstoestand van ‘Schumi’ komen sinds zijn ongeval slechts met mondjesmaat naar buiten.

Bekijk ook:
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • pinin gobini

  Formule 1 heeft nood aan nieuw vers eerlijk en volwaardige input anno 2018 ! Schumacher Senna Fittipaldi Lauda hebben dit reeds gedaan... ! 2019 wilt meer dan het verleden !

 • Patrick De Maesschalk

  Op en top sportman, echt spijtig om zo te eindigen.

 • Cindy De keyser

  Ja maar toch knap van hem, ik blijf een fan... Veel beterschap schummi

 • Ph. Landerloos

  Waarom komt dit nu om de zoveel tijd terug ? Intussen weet iedereen toch al hoeveel miljoenen er mee gemoeid zijn. Er liggen wellicht nog veel meer mensen in coma die geen aandacht krijgen.

 • Frank De Witte

  Men mag zo stilaan beginnen stoppen met die Michael Schumacher propaganda, ze verdienen er waarschijnlijk nog altijd zakken geld aan want hij is niet uit het nieuws te slaan. Er zijn wel meer mensen die een ongeluk hadden en in coma lagen, daar hoor je echter nooit niks over.