Maxime Lestienne.
Volledig scherm
Maxime Lestienne. © BELGA

Football Talk. Beerschot langer zonder Sanusi en Pietermaat, Eleke mag weg – Standard stuurt Lestienne naar B-kern

4 reacties

 • Alex Gijssens

  2 maanden geleden
  De ploeg die hem binnenhaalt krijgt Leye en Venanzi er bovenop.
 • Dirk Willems

  2 maanden geleden
  Lestienne , misschien nog iets voor den Antwerp of voor Anderlecht. De enigste 2 clubs die op de loer liggen om uitgerangeerde voetballers binnen te halen.
 • willem sliggers

  2 maanden geleden
  Nog eentje voor Antwerp ? Als jij goed begeleid word is het een goede speler ! Dat heeft hij in het verleden al bewezen.
 • peter maas

  2 maanden geleden
  Voor Lierse Kempenzonen dan?Komaan bestuur!
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Comebackman Malisse (41) krijgt er niet genoeg van in Sportpaleis met nieuwe stunt in dubbel European Open: “Xavier speelt niet als een oude man”
  European Open
  3

  Comeback­man Malisse (41) krijgt er niet genoeg van in Sportpa­leis met nieuwe stunt in dubbel European Open: “Xavier speelt niet als een oude man”

  De 41-jarige Xavier Malisse spettert bij zijn eenmalige comeback in het dubbelspel van de European Open. Samen met Lloyd Harris stuntte hij nu ook tegen het eerste reekshoofd Ivan Dodig en Marcelo Melo (6-4, 3-6, 10-7). Het Belgisch-Zuid-Afrikaanse gelegenheidsduo staat zo tot hun eigen verbazing en tot jolijt van het publiek in het Sportpaleis in de halve finales.