AFP
Volledig scherm
© AFP

Fenomenale Roglic bekroont aanval van 60 kilometer met dubbelslag in Vuelta, dappere Bernal gaat strijdend ten onder

VueltaDe Vuelta neemt zijn definitieve vorm aan. Egan Bernal (24) zette een moedig offensief op, maar werd daarvoor niet beloond. Primoz Roglic (31) heeft zijn rode trui terug en zit meteen erg stevig in het zadel.

5 reacties

 • jean pierre leemans

  2 maanden geleden
  Proficiat Egon Bernal,zo hoort het te zijn,maakt de sport mooi Jammer genoeg werd hij niet beloond voor deze prestatie En Geert Heylen De andere topper was wel effectief Egon Bernal Ik wens Bernal een Super carriere tegemoet
 • Peter John Vermeersch

  2 maanden geleden
  Prachtige renner. Ik vraag mij Nog steeds af wat er eigenlijk gebeurd was op de laatste individuele klimtijdrit van de Tdf 2020. Dhr. Tony Rominger won ook ooit 3x de Vuelta na elkaar. Hij was ook eens 2e na Indurain in de Tdf. Proficiat!
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Een schitterende ouderwetse prestatie, altijd zeer welkom.
 • Seppe Goossens

  2 maanden geleden
  Ook in voorafgaande dagen was te zien dat hij daar gewoon de beste is. Hield zich nog wat in, maar vandaag moest het en deed hij het ook... Hij verdient dus dubbel en dwars de overwinning.
 • Geert Heylen

  2 maanden geleden
  Klasbak. En nu zijn alle monden gesnoerd,…60km in de aanval samen met een andere topper.
 1. “Er zijn nog steeds wantoestanden aan de gang”: ex-gymnastes pikken nominatie Marjorie Heuls niet
  Play
  Meer sport

  “Er zijn nog steeds wantoestan­den aan de gang”: ex-gymnastes pikken nominatie Marjorie Heuls niet

  De ex-gymnastes die het jarenlange fysieke en mentale misbruik binnen de GymFed hebben aangeklaagd, pikken het niet dat coach Marjorie Heuls genomineerd is voor ‘Topsportcoach van het Jaar.” Tineke Sonck, de woordvoerster die de ex-gymnastes vanaf het begin heeft bijgestaan, zegt dat er in de Topsporthal van Gent zelfs weinig is veranderd. “Er zijn aanwijzingen dat dezelfde wantoestanden nog steeds aan de gang zijn.”
 2. Morioka zkt ruimte. Vindt hij die straks op de Pairay ?
  Jupiler pro league

  Morioka zkt ruimte. Vindt hij die straks op de Pairay ?

  Sporting Charleroi opent vanavond de twaalfde speeldag met een verplaatsing naar Seraing. De eerste sinds 5 mei 1996 (2-3). Op het eerste gezicht is er voor Edward Still geen reden om het elftal te wijzigen dat vorig weekend aan de aftrap kwam tegen Racing Genk, na de rust overwicht afdwong en uiteindelijk won — mede dankzij een sublieme Hervé Koffi. “We hebben tegen Genk een grote stap in de goede richting gezet”, bevestigde de coach van de Carolo’s die stelling.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.